VIDEO/ Selektor im dao slobodan dan

Seks-skandal uoči Svjetskog prvenstva: Procurila snimka zabave s prostitutkama u bazenu

DEPO PLUS 12.06.18, 15:12h

Seks-skandal uoči Svjetskog prvenstva: Procurila snimka zabave s prostitutkama u bazenu
Nisu svi na isti način odlučili iskoristiti slobodan dan koji im je poklonio selektor

 

Reprezentativci Meksika, njih devetorica, odlučili su slobodan dan koji im je dao selektor Juan Carlos Osorio provesti u društvu 30-ak prostitutki.

 

Razotkrila ih je televizijska stanica TV Notas objavivši fotografije dolaska nekih od nogometaša na razuzdanu zabavu koja se odvila na jednom imanju u noći nakon pobjede Meksika nad Škotskom u prijateljskoj utakmici.

 

U međuvremenu se pojavila i snimka na kojoj se vide nogometaši u društvu golih prostitutki u bazenu. Snimka prestaje u trenutku kad je jedna od eskort-dama shvatila da ih snimaju.

 

Iako je tamošnja javnost burno reagirala osuđujući takav način pripreme za Svjetsko prvenstvo, iz Meksičkog nogometnog saveza stigla je izjava kako reprezentativci neće biti kažnjeni jer su zabavu organizirali u svoje slobodno vrijeme i prethodno nisu propustili nijedan trening.

 

Inače, Meksiko je u subotu poražen od Danske s 2:0 u Brondbyju, a na Svjetskom prvenstvu ih, 17. juna u Moskvi, čeka Njemačka u prvom kolu grupe E. Poslije tog dvoboja igrat će još i protiv Južne Koreje i Švedske.

 

 

 

(Gol.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

********************

Pogledajte bonus video!

 

 

 

BLIN
KOMENTARI