Ovo mu nije prvi incident

Uhapšen jedan od najpopularnijih hulivudskih glumaca: Osim što su mu zaplijenili auto, mogao bi imati i većih problema

Showbizz 11.06.18, 09:46h

Uhapšen jedan od najpopularnijih hulivudskih glumaca: Osim što su mu zaplijenili auto, mogao bi imati i većih problema
Osim Vaughna uhapšen je i njegov prijatelj koji je bio na suvozačkom mjestu, a vozilo je zaplijenjeno

 

Vince Vaughn (48), holivudska zvijezda i jedan od najpopularnijih komičara današnjice, uhapšen je u nedjelju pod sumnjom da je vozio pijan, objavila je policija kalifornijskog gradića Manhattan Beach.

 

Vaughn, koji je najpoznatiji po svojim komičnim ulogama u hitovima 'Dogdeball', 'Swingers' i 'Lovci na djeveruše', posljednjih se godina profilirao i u ozbiljnijim ulogama poput one u Oscarom nagrađenoj ratnoj drami Mela Gibsona 'Greben spašenih', te brutalnog zatvorskog trilera 'Brawl in Cell Block 99'.

 

Osim Vaughna uhapšen je i njegov prijatelj koji je bio na suvozačkom mjestu, a vozilo je zaplijenjeno. Treba napomenuti da Vaughnu ovo nije prvi incident ovakve vrste, a svi se još sjećamo njegovog pijanog bauljanja na finalu olimpijskog hokejaškog turnira prije nekoliko godina.

 

vince-vaughn

 

Osim zaplijenjenog vozila, momci bi mogli imati i većih problema jer su se opirali hapšenju, a Vaughn je odbio i alko test.

 

Glumac je pušten u ponedjeljak ujutro, no ima obvezu pojaviti se na sudu. Iz policije nisu htjeli komentirati kada bi se nestašna zvijezda trebala pojaviti na sudu i pod kojim optužbama, a bez komentara je i glumčev glasnogovornik.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI