Zvijezde diktiraju

Ova tri horoskopska znaka su najgora u dugim vezama

Zabava 09.06.18, 21:08h

 Ova tri horoskopska znaka su najgora u dugim vezama
Oni su buntovnici horoskopa - ako im kažete lijevo, oni će baš desno

 

Nekim znakovima veza, bez obzira na ljubav i želju da s nekim budu, teško pada. Ovnovima je teško usmjeriti pažnju na partnera, Vodenjaci se zatvaraju od svijeta, a Strijelci se osjećaju ulovljenima u zamku...

 

OVAN

 

Ovnovi se smatraju najumišljenijim znakom horoskopa, a to je očito u nekim njihovim osebujnim karakteristikama.

 

- Kao prvi znak horoskopa, znaju biti jako usredotočeni na sebe i stalno se stavljati u prvi plan što u vezi zna uzrokovati svakakve probleme i napetosti. Teško im je sagledati situaciju, vezu ili problem iz ugla njihovog partnera, a kompromis kao rješenje nekih trzavica s partnerom zna izazvati velike frustracije kod Ovna - objašnjava astrolog Joshua MacGuire.

 

Ovnovima je jako teško održati vezu zbog ponašanja u stilu "mlađeg djeteta". Ali to ne znači da Ovnovi ne znaju biti zreli, odgovorni i dobri partneri. U slučaju kad su u vezi s nekim koga gledaju kao partnera, potrudit će se biti i više nego što treba, ali ako se osjeća kao da je u vezi u kojoj ga partner zadržava ili mu ograničava slobodu, vrlo brzo će se ta veza prekinuti.

 

- Ako Ovan želi dugotrajnu vezu, treba gledati na partnera kao na svoj odraz. Tako će puno više pažnje posvećivati svojoj vezi i partneru jer na kraju priče ipak žele više naučiti o sebi - rekao je MacGuire za Bustle.

 

STRIJELAC

 

Strijelci su slobodni "lutalice" zodijaka. Kao takvi, oni nisu uvijek oduševljeni dugoročnim odnosima.

 

- Oni su nevjerovatno skloni gubiti se i istraživati nove stvari, a veza koju smatraju istraženom kod njih potiče averziju i nesklad. Bez obzira koliko im je savršen partner, Strijelac će uvijek tražiti nešto novo i nepoznato - kaže MacGuire.

 

Ali ono što mnogi Strijelci ne shvaćaju je da je moguće imati dugoročnu stabilnu vezu i uzbuđenje otkrivanja novih stvari.

 

- Ako Strijelci žele sretnu vezu trebaju razmisliti koliko bi bilo zabavno s partnerom ići u pustolovine. Na svoju vezu bi trebao gledati kao na izazov kojim će proširiti svoje iskustvo i znanje, a partnerstvo kao način da se poboljša. Ipak, dvije glave su pametnije od jedne, a s partnerom koji je isto sklon avanturama, cijeli svijet je njihovo igralište - objasnio je MacGuire.

 

VODOLIJA


Kao još jedan znak kojemu su njegova sloboda i nezavisnost jaki bitni, Vodoliji će biti jako teško uopće odlučiti se na stabilnu vezu, a kamoli tu odluku i provesti.

 

- Oni su buntovnici horoskopa - ako im kažete lijevo, oni će baš desno. U vezi se osjećaju kao da im je netko podrezao krila. Ponekad se žele odvojiti od društva i provoditi vrijeme u miru i tišini, te potpuno isključiti svijet oko sebe. A obično je to njihovim partnerima neprihvatljivo - izjavio je MacGuire.

 

Ako se odluče povući od svijeta ne objasnivši partneru koji su motivi tog njihovog poteza, mogu izazvati tugu i razočaranje partnera koji jednostavno ne razumije potrebu Vodenjaka za samoćom.

 

- S druge strane. ako se Vodenjak odluči upustiti u ozbiljnu vezu, na to treba gledati kao na put prema slobodi. S nekim tko je uz njih, mogu postići slobodu na mnoge druge načine. Mogu se osjećati jačima u partnerstvu, nego sami, te će češće u životu riskirati. Svatko može biti u ozbiljnoj dugoročnoj vezi. Jedino o čemu ta veza ovisi je o kutu gledanja. Ako netko vezu vidi kao opterećenje ili gubitak slobode, bježat će od nje, ali ako ju gleda kao na priliku da istraži nešto novo, poveže se s nekim tko će uvijek biti na njihovoj strani, tad će veza biti dugotrajna i uspješna - zaključuje MacGuire.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN AMGAZIN/md)

 

*********************

Pogledajte bonus video!

 

 

BLIN
KOMENTARI