POSLJEDNJE EMITOVANJE U OVOJ SEZONI

Od septembra se mijenja Centralni dnevnik Face TV-a: Šta priprema Senad Hadžifejzović za vruću predizbornu jesen?

Mediji 08.06.18, 13:57h

Od septembra se mijenja Centralni dnevnik Face TV-a: Šta priprema Senad Hadžifejzović za vruću predizbornu jesen?
Projekat iz dijaspore nastavit će se najesen, ali na sasvim drugačiji organizacioni, produkcijski i marketinški način. Također, u toku su dogovori o realizaciji nekoliko emisija CD-a iz bh. gradova u toku ljeta

 

 

 

Sutra se završava još jedna sezona „Centralnog dnevnika“ Face TV: Nakon projekta iz Amerike mladima smo probudili taj malo uspavani bosanski identitet


 „Centralni dnevnik“ Face TV-a, informativna emisija sa najdužom tradicijom u regiji i Evropi, koja je povjerenje miliona gledatelja u BiH i zemljama bivše države zaslužila neposrednim i objektivnim izvještavanjem kroz jedinstven format, u subotu, 9. juna privodi kraju još jednu sezonu.


U proteklom periodu gledatelji su uživali u aktuelnim temama, gostima, prilozima CD-a iz bh. gradova Sarajeva, Kaknja, Zenice, Tešnja, ali i iz Amerike i Kanade, odakle je 13 emisija CD-a emitirano iz čak osam gradova.


- To je zaista bio poduhvat. Kako tehnički, tako i producentski. Ogromni su to troškovi produkcije, honorara, iznajmljivanja ekipe i tehnike, rasvjete, transporta, hotela, smještaja. Zadovoljan sam jer smo ostvarili programski cilj koji smo zacrtali. Producirali smo projekat koji niko nikada nije, i koji možemo samo mi. Spojili smo ljude u Americi, krenule su akcije od dijaspore prema matici, mladima smo sigurno probudili taj malo uspavani bosanski identitet - kaže autor „Centralnog dnevnika“ Senad Hadžifejzović.


Projekat iz dijaspore nastavit će se najesen, ali na sasvim drugačiji organizacioni, produkcijski i marketinški način. Također, u toku su dogovori o realizaciji nekoliko emisija CD-a iz bh. gradova u toku ljeta.


- Od septembra počinje sa prikazivanjem predizborni CD i predizborni program Facea koji uključuje i Face to Face, Izađi i bori se i Face to Face Plus. Ranijih godina, do sada čak četiri puta, imali smo CD svaki dan uživo, 30 pa i 40 dana prije izbora. Razmišljam da ove godine to isto uradimo, da svaki dan emitujemo CD prije izbora, sve do izbora i u izbornoj noći. Još to neću objaviti, neka politika malo brine od septembra - najavljuje Hadžifejzović.  

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

*********************

 

Pogledajte bonus video!

 

 

 

BLIN
KOMENTARI