FANOVI GA ZASULI KOMENTARIMA

Damir Imamović statusom na Fecebooku razbjesnio publiku preminulog Sinana Sakića - zbog ove rečenice

Showbizz 02.06.18, 13:21h

Damir Imamović statusom na Fecebooku razbjesnio publiku preminulog Sinana Sakića - zbog ove rečenice
Njegova rečenica naišla je na buru uzvratnih poruka, od onih koji smatraju da jedan umjetnik nikako sebi "ne smije dozvoliti da nešto takvo objavi" do onih koji su ga nazvali "sramni i zlobnim"

 

Brojne su reakcije uslijedile nakon jučerašnje vijesti o smrti popularnog pjevača narodne muzike Sinana Sakića, a ova tragedija naručito je pogodila njegove brojne i vjerne fanove. 


Mnogo komentara bilo je po društvenim mrežama, ali među njima se našao i jedan koji je razbjesnio poklonike Sinanove pjesme. Napisao ga je poznati bh. interpretator sevdaha Damir Imamović na svom Facebook profilu i pokrenuo lavinu negativnih reakcija.

  
"Neka je rahmet Sinanu, ali i našoj mladosti provedenoj u nemogućnosti da se od Sinana pobjegne", napisao je Imamović u svom kratkom komentaru.


Međutim, njegova rečenica naišla je na buru uzvratnih poruka, od onih koji smatraju da jedan umjetnik nikako sebi "ne smije dozvoliti da nešto takvo objavi" do onih koji su ga nazvali "sramni i zlobnim". 

 

Međutim, ima i onih koji u ovom komentaru nisu vidjeli ništa loše i shvatili ga kao kritiku vremena u kome živimo, a ne osobe.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI