'Prirodno je da naša podrška ide socijaldemokrati'

Srpsko građansko vijeće - Pokret za ravnopravnost u BiH daje podršku Denisu Bećiroviću

Front 01.06.18, 09:49h

Srpsko građansko vijeće - Pokret za ravnopravnost u BiH daje podršku Denisu Bećiroviću
Cijenimo da je prirodno da naša podrška ide prema kandidatu koji je, po opredjeljenju, socijaldemokrata i na tom planu se afirmisao u višegodišnjem periodu, saopćeno je iz SGV

 

Srpsko građansko vijeće - Pokret za ravnopravnost u Bosni i Hercegovini dalo je podršku kandidatu Socijaldemokratske partije BiH za Predsjedništvo Bosne i Hercegovine Denisu Bećiroviću. U pismu se navodi:
 

“Srpsko građansko vijeće - Pokret za ravnopravnost u Bosni i Hercegovini daje svoju podršku kandidatu za člana Predsjedništva BiH dr Denisu Bećiroviću, koga je kandidovao SDP BiH.
 

SGV-PR u BiH od osnivanja se zalaže za cjelovitost i nezavisnost Bosne i Hercegovine i njen multietnički, multikulturni i multireligijski karakter, te posebno za ravnopravnost svih njenih naroda i građana.
 

U tom smislu, cijenimo da je prirodno da naša podrška ide prema kandidatu koji je, po opredjeljenju, socijaldemokrata i na tom planu se afirmisao u višegodišnjem periodu.
 

Zbog toga još jednom potvrđujemo podršku SGV-PR u BiH kandidaturi Denisa Bećirovića i želimo mu mnogo uspjeha na narednim izborima.”
 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI