Tanja Bogdanović poslije afere s poznatim folkerom

'Nažalost, ostala sam trudna s Acom Lukasom... Mnogo ga se plašim, neću mu dovoliti da viđa dijete'

Showbizz 01.06.18, 08:42h

'Nažalost, ostala sam trudna s Acom Lukasom... Mnogo ga se plašim, neću mu dovoliti da viđa dijete'
On meni ništa nije dao niti kupio, niti sam ja to htjela. Ja nisam njegov fan niti išta, ja sam sama svoj čovjek i sve sama plaćamm kaže Tanja Bogdanović

 

Aca Lukas navodno je napravio dijete 23-godišnjoj Tanji Bogdanović. Ona za "Blic" tvrdi da sa folkerom nikad nije stupila u odnose iz koristi, pa da u skladu s tim neće prihvatiti nikakvu finansijsku pomoć od oca svog djeteta.

 

Tanja kaže da je obrazovana, kao i da joj majka pomaže, tako da finansijski može sama da odgaja dijete, te da ne namjerava da dozvoli Lukasu da viđa bebu.

 

- Ja imam dovoljno novca da sama izdržavam bebu, nikad ne bih uzela Lukasove pare. Ne bih mu dozvolila ni da viđa dijete, samo se plašim da mi ga ne uzme. Mislim da ću se poroditi kod majke, u Francuskoj, da bih izbjegla Acu. Tamo ću da se sklonim od svega. Plašim se Lukasa i onoga što slijedi, ne znam šta sve može da uradi. Meni zaista ne treba njegov novac, niti sam ikada sa njim bila zbog bilo kakvih para ili iz koristi - tvrdi Bogdanović i nastavlja:

 

- On meni ništa nije dao niti kupio, niti sam ja to htjela. Ja nisam njegov fan niti išta, ja sam sama svoj čovjek i sve sama plaćam. Završila sam Pravni fakultet, majka mi pomaže, mada ona sada nije tu - kaže Tanja Bogdanović.

 

Tanja je otkrila sve detalje odnosa sa folkerom.

 

- Lukasa sam upoznala u jednom restoranu u Beogradu. Bio je s prijateljem kojeg sam i kasnije sretala, prišao mi je i rekao da sam jako lijepa. Vidjeli smo se nekih pet-šest puta, išla sam u njegov stan. Tada mi je svirao na klaviru i pjevao. Posljednji put kad smo se vidjeli s nama se bila njegova četiri druga i dvije drugarice - rekla je ona, pa dodala:

 

- On me je tada molio da dođem i da upoznam njegovog kuma. Bio je pažljiv prema meni, to je prvi put da sam sjedila s njegovim društvom, inače sam se sama s njim viđala. Nakon toga smo spavali, prvi put bez zaštite, i eto, desilo se šta se desilo. Nažalost, s njim sam ostala trudna - kaže Tanja Bogdanović.

 

Ona za “Blic” tvrdi da joj je od stresa zbog svega što je sa pjevačem preživjela u jednom trenutku pozlilo i da je pala u nesvijest.


Dvadesettrogodišnja djevojka navodi da joj se cijeli život preokrenuo kada je saznala da nosi Lukasovo dijete, te priznaje da je više puta bila u nedoumici da li da ga zadrži.

 

- Ovo mi je prva trudnoća, ne znam šta da radim, trenutno mi je pakao od života. Ginekolog mi je rekao da ako sada abortiram, da postoji velika šansa da kasnije muškarcu koga zavolim neću moći da rodim dijete, rizik je. Hoću samo da ovo prođe, da Lukas prestane da mi prijeti - kaže ona.

 

Bogdanović je zatim izjavila kako je od pretrpljenog pritiska i stresa zbog Ace Lukasa u jednom trenutku završila i u Hitnoj pomoći.


- Teško mi je, u petak sam čak kolabirala. Pala sam u nesvijest, od pritiska i katastrofe koja me je snašla. Doktori su mi rekli da moram da jedem i da se pazim, pogotovo sad kad sam u drugom stanju. Samo bih da sve prođe nekako. Baš sam bila bijesna kad mi je ponudio pare da abortiram, zato sam sve i iznijela u medije, i da bih se na neki način zaštitila. Moj cilj je da prijetnje prestanu i da ja sama na miru odlučim da li ću da zadržim bebu ili ne. Imam 23 godine, mlada sam, moram da razmislim - za “Blic” je zaključila Tanja Bogdanović.

 

Povodom priče da će ponovo postati otac, oglasio se i Aca Lukas. On je potvrdio da poznaje Tanju Bogdanović, ali zatim objašnjavao da njena priča nije istina.

 

- Ona je bila kod mene u stanu sa društvom. Da nosi moje dijete, ne bi se obratila medijima, ona je psihopata - rekao je Aleksandar Vuksanović za “Blic”.

 

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI