Decanter World Wine Awards

U Londonu četiri medalje za vinariju Hercegovina Produkt

Biznis Klub 31.05.18, 13:28h

 U Londonu četiri medalje za vinariju Hercegovina Produkt
Decanter World Wine Awards je najprestižnije i najutjecajnije svjetsko vinsko natjecanje i predstavlja mjerilo svjetske vrijednosti vina

 

Na ovogodišnjem Decanter World Wine Awards ocjenjivanju u Londonu vinarija Hercegovina Produkt osvojila je čak  četiri medalje, među kojima su svakako najznačajnije srebrene medalje za vino „Exclusive Žilavka  2017“ sa  91 bodom i ''Charisma Žilavka 2017'' sa 90 bodova. 

 

Decanter World Wine Awards je najprestižnije i najutjecajnije svjetsko vinsko natjecanje i predstavlja mjerilo svjetske vrijednosti vina. 

 

Ove nagrade još su jedan dokaz da Hercegovina Produkt ima vina koja se kvalitetom mogu nositi sa najkvalitetnijim vinima svijeta, a vrhunska kvaliteta vina je prepoznata od najcjenjenijih svjetskih stručnjaka. 

 

 - Posebno smo ponosni što su nagrade osvojile naše autohtone sorte Blatina i Žilavka koje nigdje u svijetu ne mogu postići kvalitetu koju postignu u Hercegovini. Stoga je ovaj uspjeh vinarije Hercegovina Produkt veliki doprinos i izgradnji imidža vrhunske kvalitete autohtonih hercegovačkih vina Žilavke i Blatine te brendiranju Bosne i Hercegovine kao vinske zemlje - navode iz ove kompanije. 

 

Nagrade na DWWA su izuzetno moćan marketinški alat prepoznatljiv u cijelom svijetu i veliki adut za proboj hercegovačkih vina na svjetsko i domaće tržište. 

 

(FENA/mr)

BLIN
KOMENTARI