Ivan Marinković u realityju 'Parovi'

Otkrio životne tajne iz braka s Gocom Tržan: 'Prijetio sam da ću joj polomiti prste zbog...'

Showbizz 29.05.18, 08:44h

Otkrio životne tajne iz braka s Gocom Tržan: 'Prijetio sam da ću joj polomiti prste zbog...'
Poslao sam joj poruku da ću joj polomiti prste, odmah me je prijavila policiji. Od tada počinju svi naši problemi, rekao je bivši muž poznate pjevačice

 

Učesnik rijalitija "Parovi" Ivan Marinković je sinoć odgovarao na parograf na mnoga pitanja u vezi bivše supruge, pjevačice Goce Tržan.

 

Njegovi odgovori na pitanja iznenadili su mnoge.


"Za vrijeme našeg petogodišnjeg braka bio sam savršen otac i suprug, neposredno poslije razvoda bili smo u odličnom odnosu, toliko da sam sjedio sa njenim sadašnjim mužem. Problemi su počeli kada sam želio da me oslobodi hipoteke, ona nije željela. Poslao sam joj poruku da ću joj polomiti prste, odmah me je prijavila policiji. Od tada počinju svi naši problemi", rekao je bivši muž poznate pjevačice.

 

Da li ti je bivša supruga poslije razvoda prijetila da će promijeniti prezime vašoj kćerki?

 

"Ne. Prvi put posle šest godina od razvoda sada se povela ta priča. Na kraju se ispostavilo da to nije istina. Ponavljam Goca mi nikada, ali nikada, za šest godina nije prijetila", objasnio je takmičar.

 

Da li je istina da najviše žališ zbog toga što si se u braku loše poneo prema Goci Tržan?

 

"Ne. Nikada se prema njoj u braku nisam ophodio loše. U našoj petogodišnjoj zajednici bio sam savršen otac i muž. Naš loš odnos je otpočeo nakon razvoda, kada nije željela da me oslobodi hipoteke - rekao je učesnik.

 

"Kada smo se razveli, mi smo funkcionisali savršeno, sjedio sam sa njenim sadašnjim mužem.... Kada sam je pitao da li će me osloboditi dužnosti solidarnog dužnika, nije željela. U dvije poruke sam joj naposao: 'Ako me zezneš za stan, iskopaću ti oči'. Odmah me je prijavila policiji, od tada počinju naši problemi",objasnio je Marinković.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI