VIDEO/ ISTA OTAC...

Zana Marjanović otvoreno o svom privatnom životu: Željela sam da budem frizerka, ali kada sam upisala pravo i glumu...

ŽENA iN 27.05.18, 21:15h

Zana Marjanović otvoreno o svom privatnom životu: Željela sam da budem frizerka, ali kada sam upisala pravo i glumu...
Zana Marjanović, pored uloge u svjetskom filmskom ostvarenju "A Rose In Winter", trenutno glumi u domaćoj tv seriji "Dobrodošli u Orient Express", gdje je prvi put pred kamerama radila sa svojim suprugom Emirom Kapetanovićem, koji u ovoj seriji potpisuje režiju

 

Bh. glumica Zana Marjanović ostvarila je glavnu ulogu u filmu “A Rose In Winter” čiju režiju potpisuje američki reditelj Joshua Sinclair.


Njen film prikazan je na Canskom festivalu prije nekoliko dana, ali to nije bila tema razgovora za TV1, već njen privatni život.


Pred kamerama televizije TV1 otvoreno je govorila o svom djetinjstvu i dragocjenim godinama koje je provela sa svojim ocem, o mladalačkim željama kada je htjela postati frizerka, pa do odluke da upiše istovremeno i pravo i glumu... Tada se umiješao njen djed i posavjetovao je kojim putem treba krenuti...


Zana Marjanović, pored uloge u svjetskom filmskom ostvarenju "A Rose In Winter", trenutno glumi i u domaćoj tv seriji "Dobrodošli u Orient Express", gdje je prvi put pred kamerama radila sa svojim suprugom Emirom Kapetanovićem, koji u ovoj seriji potpisuje režiju.


Šta je otkrila o profesionalnoj saradnji sa suprugom, ali i o svom privatnom životu, pogledajte u video prilogu...       

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI