VIDEO/ PARTIJA SPREMNA ZA NOVE POBJEDE

Dobrodošli na kraj vladavine nacionalista u BiH: Euforični govor lidera SDP-a u sarajevskom Domu mladih...

Front 27.05.18, 20:43h

Dobrodošli na kraj vladavine nacionalista u BiH: Euforični govor lidera SDP-a u sarajevskom Domu mladih...
Svoj ponos najviše je temeljio na "demokratskom potencijalu koji su pokazali članovi SDP-a", poručujući da se ova partija, nakon poraza 2014. godine na izborima, snažno vratila na bh. političku scenu i da kreće u nove pobjede

 

 

Na današnjoj Konvenciji SDP-a BiH održanoj u Domu mladih u Sarajevu, na kojoj su članovi partije izglasali  Denisa Bećirovića za njihovog kandidata za bošnjačkog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, ponosno je govorio lider najjače bh. ljevičarske partije Nermin Nikšić.


Svoj ponos najviše je temeljio na "demokratskom potencijalu koji su pokazali članovi SDP-a", poručujući da se ova partija, nakon poraza 2014. godine na izborima, snažno vratila na bh. političku scenu i da kreće u nove pobjede.


- Nakon oktobarskih izbora više ništa neće biti isto... Izvukli smo pouke i sada idemo u pobjede spremniji nego ikada. Vidjeli smo kako izgleda kada nekih 200-tinjak ljudi, kao što je to juče bilo u SDA, bira svog kandidata, kako to izgleda tamo gdje se pita samo jedan čovjek... Eto ih tamo! Ovako je u SDP-u, gdje hiljade ljudi odlučuje koga želi za kandidata, i to je jedini ispravan put, jedini put koji donosi promjene!


Poslušajte današnji govor Nermina Nikšića... 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

********************************

Pogledajte bonus VIDEO!

 

BLIN
KOMENTARI