foto/ pastelne boje za gala zabavu

I Deen bio na kraljevskom vjenčanju, ali... Evo kakav je styling nabacio

Showbizz 23.05.18, 10:37h

I Deen bio na kraljevskom vjenčanju, ali... Evo kakav je styling nabacio
Deen se za tu priliku potrudio svojski iskazati svoje modne vještine

 

Svjetski i domaći mediji ne prestaju brujati o spektakularnom kraljevskom vjenčanju princa Harrya i Meghan Markle održanom u subotu.

 

Kako to već biva, pratio se svaki, ma i najmanji detalj, a najviše pažnje izazvale su modne kreacije mladenke, uzvanika i slavnih ličnosti koje su prisustvovale ovom piru.

 

No, imamo i mi svog modnog mačka za utrku!

 

deen-2

 

Naime, britanska ambasada u BiH budno je iz svoje rezidencije u Sarajevu pratila ovaj događaj, a među domaćim uzvanicima našao se i bh. pjevač Fuad Backović Deen, kao i njegova prijateljica, pjevačica Dalal Midhat.

 

deen-dalal-2

 

Vidno dotjerani, družili su se i s bivšim britanskim ambasadorom u BiH Edwardom Fergusonom, a Deen se za tu priliku potrudio svojski iskazati svoje modne vještine...

 

deen-dalal

 

Za ovu priliku odabrao je svijetlo plavo odijelo ispod kojeg je imao bijelu košulju i narandžaste detalje, a pastelne boje razbio je i šarenim šalom jarkih boja. 

 

deen-1

 

Fotografije s ovog događaja podijelio je i na društvenoj mreži, a komentari fanova nisu izostali... Tako je voditeljica Hana Hadžiavdagić- Tabaković ispod jedne fotografije napisala: "Jao, kad tebe budemo ženili, ima da kraljevska parada bude mala maca, svadba ima sa traje pet dana, kao romska".

 

A kako se vama dopada?

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI