FOTO/ Mnoge poznate ličnosti na kraljevskom piru

Amal Clooney i Victoria Beckham mamile uzdahe na kraljevskom vjenčanju, Oprah šokirala svojim izborom obuće

Showbizz 19.05.18, 16:07h

Amal Clooney i Victoria Beckham mamile uzdahe na kraljevskom vjenčanju, Oprah šokirala svojim izborom obuće
Gospođa Beckham bila je u crnom od glave pa sve do gležnja - na nogama je imala efektne crvene salonke. Victorija je također nosila šeširić te je kosu svezala u rep koji je produžila ekstenzijama

 

Jedna u potpuno crnom izdanju s malim obratom, a druga od glave do pete u žutom, dvije poznate trendseterice očekivano su oduševile svojim stajlinzima za vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja.

 

Riječ je o Victoriji Beckham i Amal Clooney koje su u Windsor stigle u pratnji svojih slavnih supruga i ukrale sve poglede.

 

Odvjetnica za ljudska prava Amal nosila je usku žutu midi haljinu koja je naglasila njenu vitku figuru i zanimljiv šešir u istoj boji. Na nogama je imala zlatne salonke koje je bojom uskladila s clutch torbicom. Kosu je raspustila i lagano je nakovrčala. George Clooney je nosio sivo odijelo, plavu košulju i prugastu kravatu.

 

clooni

 

Gospođa Beckham bila je u crnom od glave pa sve do gležnja - na nogama je imala efektne crvene salonke. Victorija je također nosila šeširić te je kosu svezala u rep koji je produžila ekstenzijama. Nosila je široku crnu midi haljinu sa suptilnim, ali dubokim izrezom na dekolteu. I David Beckham je bio jako zgodan u odijelu s dugačkim frakom, a ova dva para definitivno su ukrala show čim su stigla na kraljevsko vjenčanje, piše Index.

 

bekamovic

 

Oprah Winfrey samo je jedna od slavnih ličnosti koje su se pojavila na kraljevskom vjenčanju.

 

Slavna voditeljica došla je među prvima, a za vjenčanje je odabrala haljinu u puder roze boji. Glavu je ukrasila bijelim šeširom sa rozim detaljima, a cijelu kombinaciju upotpunila je minijaturnom torbom u bež boji. Ipak, veliku pažnju privukla je njena obuća, prenosi Alo.

 

oprah

 

Naime, Oprah je obula papuče s visokom štiklom. Na društvenim mrežama se povela polemika jer mnogi smatraju da je ovakva obuća neprimjerena za kraljevsko vjenčanje.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI