Pobjednica Eurosonga Neta Barzilaj

Poremećeni umovi iz BiH, Srbije i Albanije mi prijete smrću zbog dešavanja u Izraelu, a mene politika ne zanima!

Showbizz 16.05.18, 08:26h

Poremećeni umovi iz BiH, Srbije i Albanije mi prijete smrću zbog dešavanja u Izraelu, a mene politika ne zanima!
Neta kaže da postoje i manje lijepi trenuci, pogotovo kada se radi, vjerovali ili ne, o Bosni i Hercegovini, Srbiji i Albaniji

 

Pobjednica Eurosonga, izraelska pjevačica Neta Barzilaj iznijela je svoje impresije o pobjedi na takmičenju, ali i progovorila o prijetećim porukama kojima joj danima unazad sve društvene mreže zatrpavaju ljudi iz Bosne i Hercegovine, Albanije i Srbije.

 

- Upravo su mi javili da je Dana international skočila u fontanu i ne mogu da vjerujem da je ispunila obećanje, jer kada smo se posljednji put čule, rekla mi je da će, ukoliko pobijedim, učiniti to što upravo jeste, pa ona je kraljica! Utisci se polako slažu, sreća ne jenjava, ali moja nesanica tek postaje problem, kaže Neta i dodaje:

 

- Bit ću muzički ambasador svoje zemlje, zemlje koju volim najviše na svijetu i to upotpunjuje moju sreću! - rekla je Neta.

 

Neta kaže da postoje i manje lijepi trenuci, pogotovo kada se radi, vjerovali ili ne, o Bosni i Hercegovini, Srbiji i Albaniji.

 

- Čula sam dosta lijepih stvari o Balkanu, zemljama i ljudima, ali ja nemam lijepa iskustva. Nisam političar i politika me ne zanima, ali predstavljam svoju zemlju i zbog toga sam na meti raznih poremećenih umova. Iz Bosne, Albanije, pa i iz Srbije sam dobila mnoštvo prijetećih poruka zbog dešavanja u Izraelu. Pokušavam da ignoriram sve te poruke, ali je grozno da ti se neko obraća na taj način i prijeti ti smrću samo zbog toga što predstavljaš svoju zemlju na muzičkom festivalu - rekla je Neta.

 

(Espreso, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI