iz izvora sarajevske pivare

'Lejla voda ljubavi' partner prvog bh. Bussiness summit-a

Biznis Klub 14.05.18, 12:04h

'Lejla voda ljubavi' partner prvog bh. Bussiness summit-a
Mlad i uspješan brend domaće prirodne vode sa velikim zadovoljstvom prihvatio je status partnera prvog bh. izdanja Finance and Business Summit-a


Kao novi brend Sarajevske pivare, Lejla voda ljubavi pojavila se prošle godine na domaćem tržištu i za relativno kratko vrijeme postala veliki hit među ljubiteljima prirodne vode.


Prirodna voda Lejla crpi se iz vlastitog izvora Sarajevske pivare, smještenog u podnožju planine Trebević sa dubine od 297 metara.


Bunar iz kojeg se crpi Voda ljubavi potpuno je zaštićen od vanjskih utjecaja, zahvaljujući čemu voda u njemu ima nepromijenjene fizičko-hemijske osobine koje imaju blagotvoran učinak na ljudski organizam.

 

Također, voda Lejla je izuzetno stabilnog kvaliteta, ima stalan, nepromijenjen i izbalansiran omjer minerala, zbog čega je pogodna za neograničenu konzumaciju kod svih uzrasta.


Popularni Hari Mata Hari, najuspješniji bh. predstavnik na takmičenju Eurosong sa svojom pjesmom Lejla, zaštitno je lice prirodne izvorske vode Lejla, koja je za kratko vrijeme osvojila srca potrošača.


Stoga je Lejla voda ljubavi, sasvim razumljivo, postala jedan od partnera premijernog izdanja domaćeg finansijsko-poslovnog summit-a, u okviru kojega će imati priliku da se predstavi i drugim uspješnim poslovnim subjektima iz Bosne i Hercegovine i regije.


Obzirom da se prilikom razvoja brenda prirodne vode Lejla u Sarajevskoj pivari itekako vodilo računa o potrebama tržišta kao i o kretanjima u modernom poslovanju, posebno zadovoljstvo bit će učešće u  ovakvoj razmjeni znanja iz oblasti poslovanja.


Svim učesnicima želimo uspješan rad kako na summit-u tako i u budućem poslovanju - Sarajevska pivara i Lejla voda ljubavi.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI