foto/ bradonje podržao i buba corelli

Proglašene najbolje brade BiH: Birale ih poznate dame iz javnog života u BiH... Zavirite!

Lifestyle 14.05.18, 11:27h

Proglašene najbolje brade BiH: Birale ih poznate dame iz javnog života u BiH... Zavirite!
Najbolje brade u šest kategorija je birao regionalni žiri u sastavu Zoran Vukčević, Karlo Zagorac, Haris Šabotić i Alen Demirović

Jučer je u Sarajevu po prvi put održano takmičenje najboljih brada u organizacije agencije Avatar.


Najbolje brade u šest kategorija je birao regionalni žiri u sastavu Zoran Vukčević, Karlo Zagorac, Haris Šabotić i Alen Demirović.


U kategoriji 'Najduži brkovi' pobjednik je Amar Karahmet čiji su brkovi dugi 24cm, najbolju 'bradu u špic' ima Dejan Stanojević, a najdužu bradu Zlatko Slatinac. Žiri je izmjerio 24 cm.
Žiri je odlučio da je najljepše oblikovanu bradu imao Damir Mustafić, a nagradu za najbolji stajling odnio je Leonard Valenta. U kategoriji 'Najbolja kocka brada' pobjednik je bio Aldin Poško.


Posebnu kategoriju najljepših brada birale su dame iz javnog života BiH, Džejla Glavović, Saša Zvizdić i Merima Darman, a one su odlučile da je najbolji bio Mirza Delić. Njegov trud i njegovanu bradu nagradili su vikend vožnjom u novom vozilu First Class Das WeltAuto.


Svi posjetioci su imali priliku da uživaju u zanimljivom programu ali i saznaju novine iz svijeta muške kozmetike i preparata za njegu lica i brada. Kompanija Keune je održala i posebnu prezentaciju gdje su svi posjetioci mogli da se uvjere u kvalitet njihovih proizvoda ali i dobiju pomoć ili savjet u vezi sa njegom brada i kose.


Izbor najboljih brada grada privukao je bradonje iz svih dijelova BiH, bilo je tu takmičara iz Sarajeva, Bugojna, Bihaća, Zenice, Tuzle...


Posebnu pažnju izazvalo je pojavljivanje regionalne zvijezde, Buba Corellija koji je došao da podrži izbor najboljih brada grada. Jučer je izašao i njegov novi spot, a svi okupljeni u SCC-u su imali priliku da premijernu poslušaju novu pjesmu i pogledaju novi spot.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI