poznata pjevačica otvoreno

Karleuša poručuje: Živimo u eri raspada brakova, svi trče samo za...

Showbizz 12.05.18, 20:12h

Karleuša poručuje: Živimo u eri raspada brakova, svi trče samo za...
Naime, sportista u gradu na Bosforu igra za fudbalski klub Bešiktaš, a pjevačica, kad god ima slobodnog vremena, sa njihovim nasljednicama Atinom i Nikom otputuje kod njega u posjetu.

 


Dok planiraju gala proslavu kojom će 28. juna obilježiti deset godina braka, Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić uživaju u porodičnim trenucima u Istanbulu.

 

Naime, sportista u gradu na Bosforu igra za fudbalski klub Bešiktaš, a pjevačica, kad god ima slobodnog vremena, sa njihovim nasljednicama Atinom i Nikom  otputuje kod njega u posjetu.

 

Tako je bilo i sada za prvomajske praznike, tokom kojih su i djevojčice na školskom raspustu.

 

– U svakoj vezi postoje usponi i padovi, pogotovo kada je riječ o nama. Mi smo javne ličnosti i vrlo smo eksponirani i zanimljivi medijima, i pod njihovim smo velikim pritiskom. Smatram da brakovi pucaju kada nestane ljubavi, a parovi često i ne prepoznaju šta je prava ljubav i ono što je za cijeli život. Ljudi su sebični i poslije nekog vremena ne žele da vide lijepe strane u svom partneru. Samo mu traže mane, i to vrlo brzo nakon prvobitne zaljubljenosti. Živimo u eri raspada brakova. Degradiraju se porodične vrijednosti, pogotovo u Srbiji. Bračni parovi gledaju samo sebe, trče za svojom karijerom. Porodica im je na drugom mjestu i zato ona nema značaj kao nekad – završava Jelena.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI