i večeras okupljanje u banjaluci

Davor Dragičević: Igrali ste se boga, a ni bog ne ubija kao vi! Samo naprijed frajeri, nećete još dugo!

Hronika 12.05.18, 19:12h

Davor Dragičević: Igrali ste se boga, a ni bog ne ubija kao vi! Samo naprijed frajeri, nećete još dugo!
Ovo je večeras poručio Davor Dragičević, otac nastradalog Davida Dragičevića, na 47. okupljanju građana na banjalučkom Trgu Krajine

 

Ubili ste mi dušu, ugasili ste mi svijeću! Ni bog vam neće pomoći da spasite duše. Igrali ste se boga, a ni bog ne ubija kao vi. Moj sin je mučen i ubijen i sa jasnom porukom spušten u kanalizaciju. Samo naprijed, frajeri, nećete još dugo!

 

Ovo je večeras poručio Davor Dragičević, otac nastradalog Davida Dragičevića, na 47. okupljanju građana na banjalučkom Trgu Krajine- piše Avaz.


 
- Nikada vam neću oprostiti Davida. Neću vam oprostiti ni drugu djecu. Bog neka vam prašta. Možete me ubiti i mučiti. Ja nemam dušu, imam samo srce. Sve ste vidjeli na sjednici Narodne skupštine RS. Poturili su svoju djecu ispred sebe. Toliki su frajeri i muškarčine. Mi ostajemo ovdje, oni neće – poručio je Davor Dragičević.

 

Član grupe „Pravda za Davida“ Danijela Ratešić poručila je da su navodi potpredsjednika NSRS Nenada Stevandića, koji je rekao da je „Crkvena jednom odnijela konja“, netačni i licemjerni. Tijelo Davida Dragičevića nađeno je na ušću ovog potoka u Vrbas.

 

- Stevandić nije nadležan ni za konje, a kamoli za ljude. On je nadležan jedino za crveni kombi u koji je gurao ljude u toku rata – kazala je Ratešić.

 

Veliki broj Banjalučana, ali i ljudi iz Modriče, Šamca, Prijedora, Gradiške i drugih gradova u RS i BiH i danas su pjevali refren Davidove pjesme “Klinac u getu”.

 

-Dokazaćemo ko su zločinci. Još jednom bih htio zahvaliti časnim i poštenim pripadnicima MUP koji mi kao i vi pružate snagu u ovoj borbi – poručio je Davidov otac.

 

Sara Rajak, djevojka koja je snimila pjesmu sa Davidom, napisala da je ponosna na narod koji se konačno oslobodio i ne boji se reći svoje mišljenje.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI