Hrvatska predstavnica nije se uspjela plasirati u finale

Franka Batelić nije prošla, ali je zaludjela Bosance i Srbe: Vrela Hrvatica moćnim glasom otpuhala na Eurosongu

Showbizz 09.05.18, 10:02h

Franka Batelić nije prošla, ali je zaludjela Bosance i Srbe: Vrela Hrvatica moćnim glasom otpuhala na Eurosongu
Naslovnice medija iz Srbije i BiH pune su hvale za Franku

 

Nakon što se sinoć ipak nije uspjela plasirati u finale Eurosonga pjesmom "Crazy", hrvatska predstavnica Franka Batelić oglasila se na društvenim mrežama.

 

"Hvala. Uživala sam u svakoj minuti ovog ludog iskustva i ostavila sam dio sebe na pozornici. Hvala za svaku poruku, svaki poziv, svako rame za plakanje kad bi postalo teško. Naravno da sam tužna i razočarana, ali dala sam sve od sebe i nadam se da ste ponosni. Sutra je novi dan, novo poglavlje, nova avantura. Draga prošlosti, hvala ti na lekcijama. Draga budućnosti, spremna sam. Volim vas sve jako puno", poručila je Franka.

 

Iako se nije uspjela plasirati u finale Eurosonga, nastup hrvatske predstavnice u prvoj polufinalnoj večeri oduševio je Bosance i Srbe, piše Index.

 

Naslovnice medija iz Srbije i BiH pune su hvale za Franku:

 

"Vrela Hrvatica moćnim glasom oduvala na Eurosongu", piše srpski Telegraf, dok je bosanski Dnevni avaz Franku nahvalio sličnim epitetima: "Vrela Hrvatica moćnim glasom otpuhala na Eurosongu" "Hrvatica na Euroviziji zaludjela muškarce", donosi srpski Blic, a Noizz piše da je "nastup Hrvatske na Euroviziji za čistu desetku".

 

regija-o-franki-batelic

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI