Nova revolucionarna tehnologija donosi

Najveći virtualni gradski vodič kroz Tuzlu: Klikni na 'cityguide 360' i zaviri u svaki ćošak ovog grada...

Tehno 08.05.18, 17:03h

Najveći virtualni gradski vodič kroz Tuzlu: Klikni na 'cityguide 360' i zaviri u svaki ćošak ovog grada...
Nove revolucionarne tehnologije koje su u srcu projekta omogućavaju pristup ekskluzivnom gradskom pogledu sa panoramskim 360 (3D) prikazima, što je prednost u odnosu na standardne prikaze jer korisniku daje osjećaj virtualne trodimenzionalnosti (stvarnosti) odnosno da se nalazi „na licu mjesta“

 

 

Predstavljamo vam http://cityguide360.ba, najveću interaktivnu web platformu koja je isključivo sačinjena od 360 zračnih i zemaljskih panoramskih prikaza i video uredaka visoke rezolucije, što sve skupa ovu platformu čini jedinstvenom. I bez imalo skromnosti, nekonkurentnom, ističe ekipa okupljena oko ovoh projekta.


Razvijan je u periodu od dvadeset mjeseci i do sada koristi 4.500 pojedinačnih komada fotografija, panoramskih 360 video i foto sadržaja, što ga svrstava u najveću i najkvalitetniju interaktivnu turu, a virtualni prikaz grada Tuzle jedinstvenim u svijetu.


Nove revolucionarne tehnologije koje su u srcu projekta omogućavaju pristup ekskluzivnom gradskom pogledu sa panoramskim 360 (3D) prikazima, što je prednost u odnosu na standardne prikaze jer korisniku daje osjećaj virtualne trodimenzionalnosti (stvarnosti) odnosno da se nalazi „na licu mjesta“.


Korisnici mogu uživati u sadržajima sačinjenim iznad svih značajnih saobraćajnih raskrsnica u gradu uz ambijentalne zvukove (opcija audio), te pritiskom na dugme mogu vidjeti ptičju perspektivu grada sa otvorenim panorama kvartova i parkova, do prekrasnog pogleda na Panonska jezera u Tuzli.


Na ovoj web stranici korisnici će konačno imati izdvojenu sedmičnu turističku ponudu u gradu, navigacijsku listu svih gradskih ulica te pogled na njih u 3D, stoga, nikada lakše nije bilo zaviriti u svaki kut grada i biti informiran.


Iz tog razloga iskoristite priliku da prošetate i pod opcijom I (info), pročitate nešto o lokaciji na kojoj se trenutno nalazite. Pozovite i svoje prijatelje iz inostranstva da učine isto, jer je platforma multijezična i nudi pregled sadržaja na engleskom i njemačkom jeziku.


Na sve 360 panoramske prikaze su uključene i socijalne mreže, te Vas molimo da i vi ostavite svoj trag tako što ćete svoje omiljene sadržaje podijeliti na socijalnoj mreži koju Vi najčešće koristite. (Facebook, Google, uz opciju like and share).


Vlasnici hotela i apartmana, ugostiteljskih objekta, prodaje i najma nekretnina, salona namještaja, trgovačkih centara, trgovina, poslovnih prostora, auto salona, raznih turističkih znamenitosti i usluga, i kompletni gradovi sa trgovima i ulicama - idite u korak s vremenom i uradite svoj portfolio u 3D-e i isti uvrstite na web stranicu www.cityguide360.ba, jer virtualna stvarnost je budućnost oglašavanja.

 

Pozivamo Vas da budete dio ponude virtualnog gradskog vodiča. Kontaktirajte tim cityguide 360.


- S obzirom na to da u ponudi imamo kompletno 3D mapiranje, u pregovorima smo i sa drugim gradovima u BiH a i zemljama regiona, te je moguće širenje i suradnja i u tom pravcu. Uskoro je također moguća i suradnja sa novootvorenom Turističkom zajednicom grada Tuzle, a sve u cilju profesionalizacije turističkih usluga u našem gradu, poručuju tvorci ove web platforme.


U planu je i razvoj mobilnih aplikacija za operativne sistemu IOS i Android.


Za prvu sedmicu iz izdvojene ponude (opcija mape, popularno) predlažemo da prošetate gradskim parkom i posjetite Spomenik Kralju Tvrtku Kotromanicu. Onda dalje zavirite u unutrašnjost Turalibegove džamije, pa potom pravac Nutrishop Zeco u Bingo City Centeru. Završite vašu prvu virtualnu šetnju izlaskom u Sloboda, Cafe Bar pa zatim pravac spavanje u Titanic apartaman na dan.


I ne zaboravite svoje omiljene sadržaje podijeliti sa drugima...

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI