NAKON NAJAVE KRIVIČNE PRIJAVE

Ogorčenje u Banjaluci, SDS traži od MUP-a RS: Povucite prijetnju protiv Davora Dragičevića i naroda koji vas plaća!

Hronika 06.05.18, 18:45h

Ogorčenje u Banjaluci, SDS traži od MUP-a RS: Povucite prijetnju protiv Davora Dragičevića i naroda koji vas plaća!
-Podnošenje krivične prijave Davoru Dragičeviću je podnošenje krivične prijave protiv svih građana koji s njim svakodnevno traže pravdu i istinu na banjalučkom Trgu Krajine, ali i u ostalim gradovima RS – poručuju iz SDS-a

 


Iz Srpske demokratske stranke pozvali su Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) da povuče današnje saopćenje u kojem, kako su naveli iz ove stranke, prijeti da će protiv Davora Dragičevića podnijeti krivičnu prijavu zbog "svakodnevnih prozivki i neutemeljenih optužbi na račun rukovodstva i pripadnika MUPRS-a“. 


Podsjećaju visoke funkcionere entitetske policije da ih je narod birao i da narod ima pravo da kritikuje njihov rad. 


-Podnošenje krivične prijave Davoru Dragičeviću je podnošenje krivične prijave protiv svih građana koji s njim svakodnevno traže pravdu i istinu na banjalučkom Trgu Krajine, ali i u ostalim gradovima RS – dodaju iz SDS-a. 


Davor Dragičević, ističu iz SDS-a, mirno i dostojanstveno traži pravdu za svoga sina, koji je nastradao "pod više nego sumnjivim okolnostima i u toj potrazi neprestano naglašava da su za smrt njegovog sina krivi pojedinci, a ne ustanove“. 


Tvrde da iza Davora Dragičevića i "Pravde za Davida“ ne stoje ni opozicija ni stranci, već građani koji nemaju povjerenje u institucije RS-a.


I iz grupe "Pravda za Davida“ su pozvali nadležne da podignu optužnice "protiv dilera koji prijete djeci i rasturaju drogu, protiv ubica koje ubijaju djecu, a ne protiv naroda koji ih plaća“.


(FENA/ad)

BLIN
KOMENTARI