FOTO/ MUŠKARCI SU LUDJELI ZA NJOM

Srpska glumica nekad je gola krasila 'Playboy', a onda je nestala... Udala se u Indiji i malo ko bi je sada prepoznao...

ŽENA iN 05.05.18, 10:20h

Srpska glumica nekad je gola krasila 'Playboy', a onda je nestala... Udala se u Indiji i malo ko bi je sada prepoznao...
Kasnih devedesetih, kada je kročila u svijet kinematografije, Marija Jakšić bila je pravo otkrovenje

 


Prije deset godina otišla je iz Srbije, i tada niko nije znao gdje je i šta radi Marija Jakšić. Međutim, život je promijenila iz korjena. 


Udala se u Indiji, rodila sina kome je dala ime po najpoznatijem naučniku sa ovih prostora - Tesla, i bavi se poslom koji nema nikave veze sa glumom.


Kasnih devedesetih, kada je kročila u svijet kinematografije, Marija Jakšić bila je pravo otkrovenje, piše Blic.rs.


Nakon što je završila glumu na akademiji “BK” u klasi Radeta Markovića, bila je odlučna da gradi veliku karijeru. Poslije nekoliko mjeseci dobija prvi angažman u filmu “Mala noćna muzika” gdje je tumačila Vesnu, potom u “Kordonu”, a onda su uslijedili i “Mi nismo Anđeli 2”. 


Tek tri godine nakon što je ostvarila ove uloge, 2003. godine, dobija aganžman u seriji “Mješoviti brak” gdje tumači ulogu Olje, ljubavnice prijatelja Mime Karadžića.


Zbog velike popularnosti, slijedi fotografisanje za srpsko izdanje magazina “Playboy”, a potpuno naga na naslovnici pozira Marija. Muškarci na ulicama su ludjeli za njom, a ona je svoj ljubavni život uvijek vješto krila od javnosti. 


Šta se sve u međuvremenu dogodilo u njenom životu, kao i kako sada izgleda i čime se bavi, pogledajte u Blic fotogaleriji.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI