NAKON NAPUŠTANJA DEMOKRATSKE FRONTE

Amra Haračić odgovorila Komšiću i bivšim kolegama: Nije to nikakvo 'curenje privatne prepiske', svi u stranci znaju...

Front 05.05.18, 08:45h

Amra Haračić odgovorila Komšiću i bivšim kolegama: Nije to nikakvo 'curenje privatne prepiske', svi u stranci znaju...
Bez želje za bilo kakvim daljim “prepucavanjem” putem portala, zamolila bih kolege da se pozabave rješavanjem unutarstranačkih problema. Ja više nisam dio te priče, navela je Amra Haračić u svom reagiranju

  

 

Nakon što je juče poslala saopćenje za javnost u kojem je iznijela razloge svog istupanja iz Demokratske fronte, te reakcije koja je potom uslijedila od predsjednika ove stranke Željka Komšića, ali i nakon prepucavanja koje se razvilo između SDP-a i DF-a, zastupnica u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH Amra Haračić ponovo se obratila medijima i kratko prokomentarisala posljednja dešavanja:     


“Reakcija” Željka Komšića na moje obavještenje o istupanju iz Demokratske fronte, kako je KO TK okarakterisao kao “curenje privatne prepiske”, nema apsolutno nikakve veze sa mnom.


Ukoliko KO ima materijalne dokaze o tome da je “privatna prepiska” mail u koji su uključeni svi članovi Predsjedništva DF-a ) dospjela do portala od mene, kako to nastoje prikazati u svom saopštenju, neka te dokaze i predoče široj javnosti.


Svima u DF-u je poznat njihov način rada i pokušaji ovakvog spinovanja.


Bez želje za bilo kakvim daljim “prepucavanjem” putem portala, zamolila bih kolege da se pozabave rješavanjem unutarstranačkih problema. Ja više nisam dio te priče, navela je Amra Haračić u svom reagiranju.


A šta je sada već bivša članica DF-a navela kao razloge odlaska, pročitajte u tekstu "Amra Haračić, zastupnica u Parlamentu FBiH: Evo zašto sam napustila Demokratsku frontu...".

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI