Tvrdnje jedne domaćice

Rasol liječi homoseksualnost, zaustavlja starenje, autizam i dovodi do ponovnog rasta udova i organa

Lifestyle 03.05.18, 18:48h

Rasol liječi homoseksualnost, zaustavlja starenje, autizam i dovodi do ponovnog rasta udova i organa
Dnevno treba piti 3.7 litara ovog soka kako bi nas oslobodio gljivica koje tijelo izbacuje putem dijareje - koju ona naziva "vodopadima"

 

Žena iz Ohaja tvrdi da fermentisani sok od kupusa može da "izliječi" ili "obrne" homoseksualnost, a zbog te tvrdnje našla se pod lupom kancelarije državnog tužioca.

 

Džulijan Eperli (44) takođe tvrdi da ovaj ukusan napitak može da zaustavi proces starenja, autizam i Daunov sindrom, dovede do ponovnog rasta udova i organa, i na samom kraju dodaje "da je LGBT životni stil moguća mutacija reproduktivnog sistema koja šalje pomiješane signale mozgu".

 

Ona tvrdi da je u centru ove "bolesti" parazit u stomaku pod imenom kandida i zato preporučuje sok od kupusa kao rješenje.

 

Recept za njen sok uključuje so, vodu, kelj ili kupus koji je fermentisan danima na sobnoj temperaturi.

 

Dnevno treba piti 3.7 litara ovog soka kako bi nas oslobodio gljivica koje tijelo izbacuje putem dijareje - koju ona naziva "vodopadima".

 

Međutim, Eperli nema nikakvo medicinsko znanje niti praksu, ali ima sve veći broj pratilaca na društvenim mrežama.

 

Nakon velikog broja žalbi na njene tvrdnje, kancelarija državnog tužioca proslijedila je ove žalbe Državnom medicinskom odboru Ohaja, a nakon dodatnih žalbi i sama je preduzela određene mjere i od Eperlijeve zatražila sve dokaze o tačnosti njenih tvrdnji.

 

Stručnjaci tvrde da njena teorija nema nikakvu potporu u medicinskoj nauci i da je njeno piće potencijalno opasno za osobe koje pate od određenih zdravstvenih problema.

 

(Telegraf, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI