VIDEO/ Živi ispod mosta sa svojom djevojkom

Kćerka Jackieja Chana tvrdi da zbog homofobnih roditelja živi kao beskućnica

Showbizz 02.05.18, 12:48h

Kćerka Jackieja Chana tvrdi da zbog homofobnih roditelja živi kao beskućnica
Mlade djevojke kažu da su izbačene na ulicu zbog svoje ljubavne veze, a državnim skloništima u Hong Kongu se ne približavaju iz straha da će ih razdvojiti

 

Etta Chok Lam, kćerka slavnog glumca Jackie Chana je beskućnica i živi ispod mosta sa svojom djevojkom, kanadskom influenserkom Andi Autumn.

 

Naime, Etta je prošle nedjelje na društvenim mrežama objavila video na kojem tvrdi da je beskućnica zahvaljujući svojim “homofobnim roditeljima” i da živi u strahu od razdvajanja od Andi.

 

- Zdravo, ja sam kćerka Jackie Chana i ovo je moja djevojka Andi. Beskućnice smo već mjesec dana zahvaljujući homofobnim roditeljima. Spavamo ispod mosta i prolazimo iste stvari kao i drugi beskućnici - čita s papira 19-godišnja Etta.

 

Mlade djevojke kažu da su izbačene na ulicu zbog svoje ljubavne veze, a državnim skloništima u Hong Kongu se ne približavaju iz straha da će ih razdvojiti.

 

Jackie Chan je dobio Ettu za vrijeme kratke afere s njenom majkom Elaine Lee, a njihovu vezu nazvao je “strašnom greškom”. Etta s ocem nije imala nikakvog kontakta, a svojevremeno je izjavila kako joj, dokle god ima majku, otac i ne treba.

 

 

(Cdm, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI