UPUCAN PRED OČIMA ŠOKIRANIH PROLAZNIKA

Detalji zasjede u kojoj je izrešetan sprski MMA borac: Maradona je ostavio dijete u vrtiću, a ispred njega se zaustavilo vozilo...

Hronika 01.05.18, 18:52h

Detalji zasjede u kojoj je izrešetan sprski MMA borac: Maradona je ostavio dijete u vrtiću, a ispred njega se zaustavilo vozilo...
Jovanović je upucan pao na parkirani bijeli automobil koji je u pucnjavi oštećen. Na vozilu su ostali tragovi krvi upucanog MMA borca. Do svog automobila, inača e"mercedesa" s klase nije stigao

 


Vladimir Jovanović Maradona, MMA borac koji je izrešetan juče ujutru oko 7.30 ispred vrtića "Kefalica" u Pančevu, nalazi se na intenzivnoj njezi, uz stalan nadzor ljekara. On je pogođen sa pet metaka, saznaje Blic.rs.


Prema riječima očevidaca, Jovanović je svoje dijete ostavio u vrtiću, i kada je izašao i krenuo ka svom automobilu, jedno vozilo se zaustavilo i iz njega je izašao napadač sa kapuljačom. Napadač je u MMA borca ispalio veliki broj metaka. 


Jovanović je upucan pao na parkirani bijeli automobil koji je u pucnjavi oštećen. Na vozilu su ostali tragovi krvi upucanog MMA borca. Do svog automobila, inača e"mercedesa" s klase nije stigao.


Kako nezvanično saznajemo, Jovanović je ranije privođen zbog tuče i ugrožavanja sigurnosti, ali se, prema riječima meštana, bavio i davanjem novca na kamatu, te se pretpostavlja da je upucan zbog novčanog duga.


Nedavno je otvorio svoju mjenjačnicu u neposrednoj blizini Glavne autobuske stanice u Pančevu. 
Prema nezvaničnim informacijama, on se posljednjih godinu dana primirio i okrenuo sportu.


Stanari koji žive u blizini vrtića kažu da su rano ujutru čuli osam ili devet pucnjeva.


- Pomislila sam da neko slavi, da se rodilo dijete, ali kad sam izašla napolje, vidjela sam puno policije - priča jedna komšinica.


Maradona je rođen 1989. godine u Pančevu. Sa sedam godina je zvanično postao član Fudbalskog kluba "Borac", a u 17 godini počeo je da trenira ultimat fajt. Posljednju borbu imao je 7. aprila, a uskoro je trebalo da se takmiči u Slovačkoj. Član je kluba Car Dušan Silni.

 

(Blic/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI