IZA KULISA/ NIJE SVE TAKO SAVRŠENO

Sedam godina braka: Kraljevska idila Kate i Williama ipak ima jednu mrlju, jer princ voli razgolićene žene...

Nedjeljni magazin 30.04.18, 13:01h

Sedam godina braka: Kraljevska idila Kate i Williama ipak ima jednu mrlju, jer princ voli razgolićene žene...
Njihova priča na prvi pogled djeluje kao ona iz bajke. Kate Middleton i princ William upoznali su se tokom studija na prestižnom sveučilištu St. Andrews u Škotskoj, no i njihova romansa ima jednu mrlju - prekid iz 2007. godine

 

Izvor: Gloria.hr


Da žive na ovim prostorima, princ William bi Kate bi danas preko radija poželio sretnu sedmu godišnjicu braka sa stihovima "Moja mala nema mane, nitko nema tako lijepe dragane" Zvonka Bogdana, ovako smo ostali zakinuti za informaciju na koji je način vojvoda od Cambridgea čestitao svojoj lijepoj Kate.


Njihova priča na prvi pogled djeluje kao ona iz bajke. Kate Middleton i princ William upoznali su se tokom studija na prestižnom sveučilištu St. Andrews u Škotskoj, no i njihova romansa ima jednu mrlju - prekid iz 2007. godine koji je potrajao nekoliko mjeseci.


Prema knjizi 'A Royal Love Story' koju potpisuje Christopher Andersen, princ William se poželio zabavljati s drugim djevojkama. Navodno je često bio okružen razgolićenim ženama, a jednoj se čak zna i ime. Riječ je o tajanstvenoj Lisi koja je nakon zabave navodno završila u njegovom stanu - iako među njima nije bilo ničega.


Problemi su počeli u martu 2007., William se nije htio ženiti, a tada je bio posvećen svojoj vojnoj obuci. Ipk, pomirili su se već u junu i shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.


Nakon što su diplomirali još su nekoliko godina hodali, a onda je princ William 2010. godine ponosno predstavio svoju zaručnicu Kate Middleton cijelom svijetu.

 

kate-and-will


Zaručnički prsten kojim je William isprosio ruku Kate Middleton nekoć je pripadao njegovoj majci, omiljenoj princezi Diani. Prsten je napravljen od četrnaest dijamanata koji okružuju dvanaest karatni safir u sredini.  


- Taj je prsten poseban za mene. Bio je to način da moja majka bude prisutna uz mene na taj poseban dan, ali i tokom cijelog našeg zajedničkog života, rekao je emotivni princ.

 

Harry je trebao uzeti spomenuti prsten, a William poznati Cartierov sat koji je Lady Di jako često nosila, ali su se zamijenili.


Middleton se udala za Williama 29. aprila 2011. u Westminsterskoj katedrali. Taj događaj proglasili su vjenčanjem stoljeća. Cijeli svijet se divio suvremenoj priči o Pepeljugi na dvoru.


Vjenčanje je izmamilo stotine tisuća ljudi na ulicama Londona, prijenos vjenčanja pratilo je dvije milijarde u svijetu, a bilo je čak 1900 uzvanika na vjenčanju. Kate je prva ne aristokratkinja nakon 350 godina koja se udala za princa, potencijalnog nasljednika trona, a u slučaju razvoda bi mogla ostati bez svega, čak i bez svoje djece.

 

kate middleton i princ william hollywood


Princ William i buduća supruga Kate Middleton potpisali su predbračni ugovor, čiji se sadržaj drži u strogoj tajnosti, no dijelovi su ipak procurili u javnost. U slučaju rastave, Kate nema pravo na Williamovu imovinu, već samo na određeni novčani iznos. Stručnjaci smatraju da je riječ o milijunskom iznosu uz godišnji novčani dodatak.


Ako se Kate ponovno uda, iznos će biti smanjen, a bude li se bude indiskretno ponašala u javnosti, ostat će bez ikakve novčane naknade.


U slučaju rastave njihova djeca će ostati s Williamom, a Kate će ih imati tek pravo posjećivati.

 

(Gloria.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI