FOTO/ RASPODJELA POZAMAŠNE IMOVINE

Svi detalji razvoda: Šta je Luka unio u brak, šta je oteo Nataši, a šta pjevačici ostaje nakon rastave?

Showbizz 30.04.18, 10:56h

Svi detalji razvoda: Šta je Luka unio u brak, šta je oteo Nataši, a šta pjevačici ostaje nakon rastave?
Nataša i Luka imali su prvo saslušanje u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu prošle sedmice, a tom prilikom nisu se susreli, jer Lazukić ima zabranu prilaska pjevačici

 


Nataša Bekvalac podnijela je zahtjev za razvod od supruga Luke Lazukića koji ju je pretukao u noći između petka i subote, 14. aprila.


Nataša i Luka imali su prvo saslušanje u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu prošle sedmice, a tom prilikom nisu se susreli, jer Lazukić ima zabranu prilaska pjevačici.


Osim Luke i Nataše, saslušana je i dadilja, a jedno od pitanja bilo je da li još uvijek zakoniti supružnici vole jedno drugo. Luka je rekao da ne voli Natašu, a Nataša je na pitanje o emocijama počela da plače, a potom dala iznenađujući odgovor, piše Blic.rs.


- Volim ga, ali ne želim da ga vidim više u životu - jasna je bila pjevačica, koju je tog dana propitivalo pet Lazukićevih advokata, pa se zadržala čak četiri sata u prostorijama suda.


Potom su se u tužilaštvu dotakli i imovine...


Stan na elitnom dijelu Beograda
 

natasa-bekvalac-stan-na-dedinju

 

Nataša Bekvalac kupila je krajem 2013. godine zajedno sa sestrom Kristinom stan od oko 200 kvadrata u najelitnijem dijelu grada - Dedinju. Svojevremeno je izjavila da joj je pri kupovini stana dijelom novčano pomogao otac Dragoljub Bekvalac.


Luka Lazukić se tokom veze sa Natašom uselio u pjevačicin stan na Dedinju. Nataša je nekoliko puta renovirala luksuznu nekretninu, a više puta je skidala tapete sa zidova, mijenjala ih i kupovala nov namještaj.


Ovaj dom je u apsolutnom vlasništvu porodice Bekvalac i nakon razvoda ostat će ista situacija.

 

Ali, neće sve ostati tako... Sve detalje razvoda, kao i bez čega je Nataša ostala, pogledajte u galeriji koju donosi Blic.rs.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI