FOTO/ 'Hvala, mama! Hvala, tata!'

Predsjednica Hrvatske slavi rođendan, na Facebooku objavila fotografiju sa roditeljima i izazvala oduševljenje

Hronika 29.04.18, 17:40h

Predsjednica Hrvatske slavi rođendan, na Facebooku objavila fotografiju sa roditeljima i izazvala oduševljenje
Samo sat i pol vremena nakon objave, fotografiju predsjednice s roditeljima lajkalo je 8.500 ljudi, a ispod slike su se namnožili brojni komentari, u kojima se uglavnom mogu pročitati čestitke i lijepe želje

 

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju slavi 50. rođendan te je tom prilikom na svojoj službenoj Facebook stranici objavila fotografiju s roditeljima Brankom i Dubravkom Grabar.

 

- Hvala, mama! Hvala, tata!, napisala je Grabar-Kitarović uz fotografiju.

 

Samo sat i pol vremena nakon objave, fotografiju predsjednice s roditeljima lajkalo je 8.500 ljudi, a ispod slike su se namnožili brojni komentari, u kojima se uglavnom mogu pročitati čestitke i lijepe želje.

 

- Lijepo vas je vidjeti s roditeljima, predivno. Želim vam ugodno nedeljno popodne i još jednom sretan vam rođendan, napisala je jedna korisnica Facebooka.

 

- Svako dobro, poštovana predsjednice, za vaš dragi rođendan. Puno dobrog zravlja i da nam čuvate našu domovinu, kao što su vas čuvali vaši roditelji. Lijepi pozdrav vama, vašim roditeljima i vašoj obitelji, napisala je druga korisnica.

 

- Krasna fotografija! Sretan rođendan draga naša predsjednice sve najbolje od srca i puno lijepih trenutaka, glasio je još jedan od komentara.

 

- Sretan Vam rođendan draga naša predsjednice, dao Vam dragi Bog zdravlja, sreće i ljubavi sa Vašom obitelji. Predivna slikica sa svojim roditeljima i budite ponosni na njih i oni na Vas, šta su odgojili tako divnu i jednostavnu kćerku, stoji u još jednom komentaru.

 

 

(Jutarnji, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 

BLIN
KOMENTARI