foto/ novi imidž, novi partner, novo sve

Lijepa Scarlett Johansson opet ljubi: Zaljubljena i sretna, pokazala samozatajnog odabranika

Showbizz 24.04.18, 11:46h

Lijepa Scarlett Johansson opet ljubi: Zaljubljena i sretna, pokazala samozatajnog odabranika
Par je bio u središtu pozornosti, a pritom se nisu suzdržavali od nježnosti i poljubaca kojima su pokazali koliko se vole

 


Na premijeru svog posljednjeg filma, slavna glumica Scarlet Johansson došla je u pratnji samozatajnog dečka Colina Josta i tako napokon pokazala koliko je zaljubljena i sretna- piše Tportal.hr.

 

Osim što se u Los Angelesu u ponedjeljak navečer premijerno prikazivao Marvelov novi film 'Avengers: Infinity War', Scarlett Johansson koja u njemu igra jednu od glavnih uloga, premijerno je na crvenom tepihu pokazala svog dečka Colina Josta i potvrdila vezu o kojoj se šuška već punih godinu dana.

 

Par je bio u središtu pozornosti, a pritom se nisu suzdržavali od nježnosti i poljubaca kojima su pokazali koliko se vole.

 

scarlett-johanson-colin-jost

 

Scarlett, inače poznata po svojoj platinasto plavoj kosi ovoga je puta pokazala novu frizuru. Trenutno je brineta i to kratke kose, koja joj stoji odlično. Osim toga zablistala je i u svjetlucavoj srebrnoj haljini bez naramenica s dva duboka proreza ispod kojih se nazire točkasti til.


Njezin odabranik i kolega, Colin Jost odjenuo klasično crno odijelo u kojem je izgledao vrlo elegantno.

 

scarlett-johanson

 

O vezi 33-godišnjakinje i dvije godine starijeg komičara i glumca počelo se govoriti u svibnju prošle godine kada su navodno viđeni u prisnim zagrljajima na jednom društvenom događanju. Bilo je to svega nekoliko mjeseci nakon što se Johansson rastala od francuskog novinara Romaina Dauriaca s kojim dijeli i dvogodišnju kćerkicu Rose Dorothy.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI