bez imalo dlake na jeziku

Ona je priznala zašto svog momka oralno NE zadovoljava: Odvratno mi je to, a ako baš ne može bez toga...

DEPO PLUS 23.04.18, 19:14h

Ona je priznala zašto svog momka oralno NE zadovoljava: Odvratno mi je to, a ako baš ne može bez toga...
Često me pitaju prijateljice – s kojima razgovaram o toj temi – ne bojim li se možda da će moj dečko potražiti oralno zadovoljštinu negdje drugdje? Naravno da sam već o tome razmišljala

 

Melanie je četiri godine sa svojim dečkom. Seksaju se – ali ona ga nikad nije oralno zadovoljila. Ispričala je zašto – i koliko je živcira da se mora za to opravdavati.

 

„Zašto dečka oralno ne zadovoljavam? Zato jer to smatram odvratnim, vrlo jednostavno. Volim ga i rado se seksam se njim – ali neću staviti njegov penis u usta, jer mi je to grozno. A zašto bih za vrijeme seksa morala raditi nešto što mi se ne sviđa? Da mu ipak to napravim, njemu za ljubav, vjerujem da bi primijetio kako mi to uopće nije zabavno – a to onda ne može biti ni zabavno, a niti uzbudljivo za njega- piše Miss7.hr.

 

Znam da su ga cure u prijašnjim vezama zadovoljavale oralno i da mu je to mrak. Često smo razgovarali o tome. Ali, objasnila sam mu da mi je to odvratno, a on smatra da je to sasvim OK. 'Normalno' se seksamo – i da, on mene oralno zadovoljava. Ali, to ne znači da mu se moram revanširati. 

 

Često me pitaju prijateljice – s kojima razgovaram o toj temi – ne bojim li se možda da će moj dečko potražiti oralno zadovoljštinu negdje drugdje? Naravno da sam već o tome razmišljala. Ali, poznajem ga i volim ga i znam da to ne bi napravio. A ako baš ne može nikako bez toga, onda ću ja platiti 'profesionalku' da mu to priušti. I o tome smo pričali. Meni bi to bilo u redu – jer znam da osjećaji nisu u igri. 

 

Smatram kako ni jedna žena ne bi trebala u krevetu raditi ono što ne želi – samo da udovolji partneru. A to vrijedi i za oralni seks. Dok god igramo s otvorenim kartama i drugi zna u što se upušta, to je OK. A ako muškarac zbog takve stvari prekine vezu, onda ovako i onako nije 'onaj pravi'!“ 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI