OD 15. MAJA U SARAJEVU

Medijska grupacija Oslobođenje servisi organizuje prvi finansijsko poslovni summit u Bosni i Hercegovini

Biznis Klub 23.04.18, 11:38h

Medijska grupacija Oslobođenje servisi organizuje prvi finansijsko poslovni summit u Bosni i Hercegovini
Cilj summita je prezentacija finansijskih usluga i strategije razvoja poslovanja u dinamičnom poslovnom okruženju. Ujedno će biti govora o budućnosti razvoja finansijskih usluga i potrebama savremenog poslovanja za finansijskim uslugama i uslugama savjetovanja u upravljanju novčanim tokovima

 

 

Medijska grupacija Oslobođenje servisi, vodeći ponuđač na tržištu komunikacija i poslovnog umrežavanja, kroz organizaciju Biznis plus poslovnog formata u cijeloj Regiji organizira prvi finansijsko poslovni summit u Bosni i Hercegovini.


Cilj summita je prezentacija finansijskih usluga i strategije razvoja poslovanja u dinamičnom poslovnom okruženju. Ujedno će biti govora o budućnosti razvoja finansijskih usluga i potrebama savremenog poslovanja za finansijskim uslugama i uslugama savjetovanja u upravljanju novčanim tokovima.


Summit je zamišljen kao jednodnevni event, namijenjen svima koji se bave finansijama, razvojem finansijskih proizvoda i usluga, korporativnim finansijama i privrednicima iz cijele Bosne i Hercegovine te komunikacijom u tvrtkama i institucijama na području BiH sa ciljem prijenosa najnovijih poslovnih znanja na sve nivoe zaposlenih te predstavlja čvorište dobrih praksi i mišljenja.


Sadržaj se temelji na prijedlozima stručnjaka iz područja savremenog finansijskog poslovanja, planiranja te upravljanja finansijama, programskog odbora summita te dobrim praksama i stvarnim potrebama privrednika iz Bosne i Hercegovine i okruženja.


Govorit će se o novim finansijskim trendovima, upravljanju finansijama, razvoju proizvoda te o
dobrim praksama i potrebama privrednih subjekata.


Summit je osnovan od strane medijske grupacije, koja preko svojih medija povezuju direktore velikih, malih i srednjih tvrtki, direktore razvoja, direktore prodaje, brend menadžere i ostale finansijske i prodajne stručnjake iz Bosne i Hercegovine i regije.


Poseban segment sačinjavaju predstavnici najuspješnijih poslovnih subjekata iz Bosne i Hercegovine i regije, koji će kroz dobre prakse i stvarne potrebe otvoriti dijalog sa predstavnicima finansijske industrije.


- Summit organiziramo jer želimo na jednom mjestu prikupiti i prikazati dobre prakse iz finansijske industrije i privrede. Želimo ponuditi savjete, kako biti uspješan i kako biti dio najnovijih kretanja u svijetu finansija i poslovanja općenito. Učesnicima želimo ponuditi dodatno znanje i informacije, koje će dati odgovor na pitanje kako možemo biti još uspješniji. Naš cilj je da govorimo o trendovima, budućnosti i uspješnim modelima, a zadatak je da pokažemo kako uspješno upravljati finansijama i uspjeti u poslu. Osnova svakog posla je poznavanje kupaca, razumijevanje trendova, oblikovanje cjelokupne ponude, uključenost u poslovne procese, širenje na nova tržišta, širenje u nove sektore. Sve to želimo pokazati kroz primjere na summitu te razmijeniti znanja i iskustva., poručuju organizatori.


Summit je namijenjen top menadžmentu finansijskih institucija, predstavnicima udruženja finansijske industrije, top manadžmentu poslovnih subjekata, predstavnicima udruženja poslodavaca te voditeljima razvojnih odjela.


Budite dio summita i prijavite se putem zvanične stranice www.fbsummit.ba.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI