nakon propale sjednice Predstavničkog doma PSBiH

Krišto: Ne traže se rješenja, traži se negativna klima

Front 20.04.18, 12:48h

Krišto: Ne traže se rješenja, traži se negativna klima
Govoreći o materijalima za raspravu, ona je napomenula da su dobili u skaldu sa Poslovnikom, ono što je potrebno da mogu raspravljati

 

 
Nakon što nije održana hitna sjednica Predstavničkog doma PSBiH zamjenica predsjedavajućeg ovog doma Borjana Krišto kazala je da je ona došla na sjednicu i kao član Kolegija, kao zastupnik, dodajući da je poziv koji je poslan od predsjedavajućeg za sazivanje hitne sjednice u potpunosti u skladu s Poslovnikom.

 

Predizborna kampanja


- Što je to, kada gledamo u smislu i opravdanosti sjednice, ako nije sigurnosna situacija, nešto što bi trebalo biti na prvom mjestu da mi o tome raspravimo. Ne vidim ni jednog razloga da danas nisu bili svi odgovorni kao i mnogo puta, da dođu na ovu sjednicu pa da o ovom pitanju raspravljamo. Jer ovo je prvenstveno interes BiH. Tako da posebno oni koji se zalažu za njenu sigurnost, za njenu stabilnost, za njen prosperitet, mislim da im je trebalo biti u interesu da danas dođu pa da kažemo, da raspravimo, da odgovorimo na ova pitanja, kazala je Krišto.

 

Govoreći o materijalima za raspravu, ona je napomenula da su dobili u skaldu sa Poslovnikom, ono što je potrebno da mogu raspravljati.

 

- Svaki zastupnik se, vjerojatno, na temelju takvih stvari i priprema. Što se tiče nas, mi smo se osobno danas pripremili za raspravu po ovoj temi, ali žao nam je što nije bilo sjednice, kazala je Krišto.

 

Ostatak čitajte ovdje

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI