PRIJAVE U TOKU

Profesionalni Coach-ing u Bosni i Hercegovini: Ukoliko želite da se bavite zanimanjem 21. vijeka

Biznis Klub 19.04.18, 19:48h

Profesionalni Coach-ing u Bosni i Hercegovini: Ukoliko želite da se bavite zanimanjem 21. vijeka
Ukoliko imate potrebe za uslugama Coach-a, budite sigurni da izborom bilo kojeg od njih nećete pogriješiti i da ćete dobiti vrhunski kvalitet od strane istih

 


U organizaciji Agencije „Slapovi znanja“ 08. aprila ove godine u Sarajevu je certifikovana druga grupa profesionalnih Coach-eva u BiH, a prema standardu ICI - International Association of Coaching Institutes sa sjedištem u Berlinu.


Nakon sprovedene edukacije i praktičnih vježbi u trajanju od 220 h/30 dana, sprovedene kroz period od devet mjeseci do godinu dana, polaznici su osposobljeni za kvalitetan rad sa klijentima u oblastima ličnog i profesionalng razvoja.


Edukaciju je sproveo Šemsudin Zaimović, Coach Master trener ICI, jedini trener u BiH (i jedan od dva trenera na Balkanu) koji ima pravo edukacije i certifikacije profesionalnih Coach-eva, a prema ICI standardima.


Ukoliko imate potrebe za uslugama Coach-a, budite sigurni da izborom bilo kojeg od njih nećete pogriješiti i da ćete dobiti vrhunski kvalitet od strane istih. Popis akreditovanih ICI Coach-eva u BiH možete pronaći na sledećem linku.


Ukoliko i vi želite da postanete dio ove zajednice i bavite se zanimanjem 21. vijeka, kontaktirajte nas i pridružite nam se na sljedećoj edukaciji. Grupa je u procesu formiranja.


Više informacija putem web stranice www.nlp.ba ili e-maila [email protected].


Preporučujemo da pročitate tekst „5 koraka za odabir Coaching edukacije ili usluge Coach-a“.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)
 

BLIN
KOMENTARI