VIDEO/ Ibrahimović gostovao u talk showu 'Jimmy Kimmell Live'

Zlatan na balkanskim jezicima znači zlato, nisam pravi Šveđanin, ali stavio sam Švedsku na mapu

Zabava 18.04.18, 15:23h

Zlatan na balkanskim jezicima znači zlato, nisam pravi Šveđanin, ali stavio sam Švedsku na mapu
Kimmell je "prigovorio" Ibrahimoviću da ne izgleda kao Šveđanin, ni fizički ni karakterno, a Zlatan je sa gledaocima podijelio i značenje svog imena

 

Zlatan Ibrahimović nas je već navikao na izjave koje drugi sportisti nikada ne bi mogli izustiti, a jučer ih je za američku publiku imao još nekoliko.

 

Gostujući u popularnom talk showu "Jimmy Kimmell Live" kod Jimmyja Kimmella, Ibrahimović je govorio o svojim prvim nastupima za LA Galaxy, za koji je debitovao prije nešto više od dvije sedmice. U šaljivom tonu razgovarao je sa voditeljem i o svojim brojnim nadimcima i zasmijavao publiku u studiju i kod kuće, a nije propustio spomenuti i svoje korijene.

 

Kimmell je "prigovorio" Ibrahimoviću da ne izgleda kao Šveđanin, ni fizički ni karakterno, a Zlatan je sa gledaocima podijelio i značenje svog imena.

 

"Na balkanskim jezicima Zlatan znači zlato. Ne trebaju mi nadimci. Dosta mi je ime.", kazao je Ibrahimović.

 

Odgovarajući na pitanje da li će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, popularni Ibra je odgovorio "Idem na Svjetsko prvenstvo", iako nije želio odgovoriti na potpitanje da li ide u kopačkama ili običnim cipelama. 

 

"Idem na Svjetsko prvenstvo. Više od toga ne smijem reći, inače će me objesiti. Ali Svjetsko prvenstvo bez mene nije Svjetsko prvenstvo.", zaključio je Ibrahimović, nova superzvijezda MLS-a.

 

Pogledajte o čemu su Kimmell i Ibrahimović još razgovarali u linku ispod.

 

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI