FOTO/ Pjevačica nema sreće u ljubavi

Svi brakovi Nataše Bekvalac: Tragedija, prevara, batine...

Lifestyle 15.04.18, 18:10h

Svi brakovi Nataše Bekvalac: Tragedija, prevara, batine...
Samo mjesec i po dana nakon porođaja, Luka Lazukić je pretukao Natašu, koja je protiv njega podnijela krivičnu prijavu i zatražila razvod braka

 

Nakon što je u noći između petka i subote Nataša Bekvalac preživjela pravu dramu u porodičnom stanu, podnijela je krivičnu prijavu protiv supruga Luke Lazukića. Naime, Luka ju je pretukao, nakon što je Nataša pronašla ljubavne poruke u telefonu i nasrnula na njega. Drama je nastavljena hapšenjem Luke i zabranom prilaska, a na društvenim mrežama se mogu pročitati mnogobrojni komentari kako lijepa pjevačica jednostavno nema sreće u ljubavi.

 

Naime, od kako je, kao 20-godišnjakinja, zakoračila na javnu scenu i sve očarala svojom ljepotom i šarmom, novosadska barbika, kako je mnogi nazivaju, ponijela je epitet zavodnice i fatalne žene za kojom muškarci gube glavu.

 

natasa-bekvalac-danilo-ikadinovic

 

Prva velika ljubav Nataše Bekvalac bio je bivši vaterpolista Danilo Ikodinović s kojim se upoznala 2004. godine. Par od početka veze svoju ljubav nije krio, a vjenčali su se 2006. i godinu dana kasnije dobili kćerku Hanu. No, problemi u njihovom braku počeli su 2008. godine nakon što je Danilo doživio tešku saobraćajnu nezgodu, što je svakako bio period za koji je Nataša tada govorila da joj je najteži u životu. Ubrzo nakon nezgode su počela šuškanja da je u njihovom braku sve krenulo nizbrdo, a par se zvanično razveo 2011. Pričalo se da je razlog razvoda to što je Danilo prevario suprugu, ali ona to nikada nije potvrdila.

 

natasa-bekvalac-ljuba-jovanovic

 

Četiri godine nakon prvog braka, Nataša je pronašla sreću uz Ljubu Jovanovića za kojeg se vjenčala na intimnoj ceremoniji u svom stanu. Bračna sreća s njim trajala je samo dvije godine, te su u martu 2017. saopštili da se razvode.

 

natasa-bekvalac-luka-lazukic

 

Samo nekoliko sedmica nakon što je objavljena vijest da se razvodi od Ljube, otkriveno je da Nataša ima novog izabranika, trenutnog supruga Luku Lazukića. Nataša i Luka su se upoznali na Ibici, koju su kasnije izabrali i za mjesto svog vjenčanja. Par je nakon samo nekoliko mjeseci zabavljanja saznao da je Nataša trudna, a 28. februara ove godine je rodila kćerku Katju.

 

Samo mjesec i po dana nakon porođaja, Luka Lazukić je pretukao Natašu, koja je protiv njega podnijela krivičnu prijavu i zatražila razvod braka.

 

 

(Azra.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI