VIDEO/ Prijetilo se i fotoreporterima

Incident ispred suda nakon izricanja presude Komšiću: Stric ubijene Kristine nasrnuo na dvojicu mladića

Hronika 09.04.18, 17:14h

Incident ispred suda nakon izricanja presude Komšiću: Stric ubijene Kristine nasrnuo na dvojicu mladića
Uz ovaj incident, Davidov kum Vjekoslav Komšić, dobacivao je fotoreporterima nakon što su izašli iz sudnice i zaprijetio jednom: 'Ovo su ti zadnje slike što si ih snimio', a Davidova majka je držala fotoreportera da ne izađe van iz zgrade

 

Tokom izricanja presude Davidu Komšiću dvojica mladića cijelo vrijeme su se vrzmala oko suda. Kad je porodica ubijene Kristine Krupljan davala izjavu nakon što je sud Davida nepravomoćno osudio na 30 godina zatvora, mladići su počeli dobacivati 'trebali ste to ranije govoriti'.

 

U jednom trenutku stric ubijene izgubio je živce i nasrnuo na mladiće te su poletjele šake. Sukob je odmah prekinula policija koja je bila prisutna cijelo vrijeme, ali mladići su uspjeli pobjeći na biciklima. Policajac kaže kako je uspio uzeti dokumente od jednog mladića.

 

 

Uz ovaj incident, Davidov kum Vjekoslav Komšić, dobacivao je fotoreporterima nakon što su izašli iz sudnice i zaprijetio jednom: 'Ovo su ti zadnje slike što si ih snimio', a Davidova majka je držala fotoreportera da ne izađe van iz zgrade.

 

Podsjetimo, on je već vrijeđao Kristininu majku na ročištu 1. februara ove godine. 

 

- Odgovorno vam tvrdim da je ona par puta bila kod Ive Komšića doma, vozili su je na groblje, sve najbolje su htjeli, da joj pomognu. Njihov sin, to što je napravio je najveće zlo, mi to ne opravdavamo, ali ta žena je klasična lažljivica. Ona je dovela do svega ovoga. Samo crnite nas obitelj Komšić. Uzela je novce od odvjetnika, a sad se pravi da ne zna - rekao je tada Vjekoslav Komšić.

 

 

(24sata, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI