FOTO/ Vikend dernek u klubu My Face

Slađana Mandić i Semir Cerić Koke napravili lom u Sarajevu, evo ko je sve bio u publici

Zabava 09.04.18, 11:44h

Slađana Mandić i Semir Cerić Koke napravili lom u Sarajevu, evo ko je sve bio u publici
Stari šarmer Koke svojim repertoarom nikog nije ostavio ravnodušnim. U punom My Faceu uživali su i Sulejman Haljevac Memo, kao i Neno Murić koji se pridružio Slađani na bini i otpjevali su jedan duet

 

Slađana Mandić i Semir Cerić Koke ispunili su obećanje dato sarajevskoj publici. 

 

Oni su u klubu My Face napravili dernek za pamćenje i brojni posjetioci izrazili su želju da ovaj dvojac uskoro ponovo održi zajednički nastup. Slađana Mandić naprosto je blistala na sceni, ali i izvan nje. 

 

sladjana-mandic-nastup2

 

Plavokosa pjevačica odličnog glasa još jednom je pokazala da ima sve kvalitete da postane velika muzička zvijezda. Stasom, ali i glasom ponovo je pobrala simpatije, a u pauzi nastupa slikala se sa fanovima i dijelila autograme. Na Slađanu su bili ponosni i suprug Ićo, koji joj je najveća podrška u karijeri, ali i Dino Muharemović koji sa Mahirom Sarihodžićem potpisuje nekoliko njenih posljednjih pjesama. 

 

sladjana-mandic-nastup1

 

Stari šarmer Koke svojim repertoarom nikog nije ostavio ravnodušnim. U punom My Faceu uživali su i Sulejman Haljevac Memo, kao i Neno Murić koji se pridružio Slađani na bini i otpjevali su jedan duet.

 

sladana-mandic

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI