VIDEO/ OTKRIVAJU SE NOVI DETALJI TRAGEDIJE

Potresne riječi Davidovog oca: Gledajte me tim krvavim očima! Vi, ubice moga Davida! Ja vas znam, ali vi mene ne...

Hronika 08.04.18, 16:16h

Potresne riječi Davidovog oca: Gledajte me tim krvavim očima! Vi, ubice moga Davida! Ja vas znam, ali vi mene ne...
David je bačen u vodu između 20. 03 i 22 .03., saopštili su mi pravosudni i bezbjednosni izvori iz Republike Srpske, upućeni u slučaj ubistva Davida Dragičevića, piše u novom tekstu na svom blogu Slobodan Vasković

 

 

“Moj sin David Dragičević je ubijen…. Dobro znaš da tvoj tata sve zna, poljubac zadnji nam je sve rekao. A vi, ubice moga Davida, gledajte me tim krvavim neljudskim očima, samo i dalje gledajte. Ja vas znam, ali, vi mene ne. Neka ti je laka zemlja, sine moj, čuva te tvoj tata, ne brini. Jednog dana bićemo opet zajedno”, rekao je Davor Dragičević juče na sahrani svog sina Davida.

 


“David Dragičević nije dospio u vodu 18. 03., kako je to navedeno iz MUP-a RS, već najmanje dva dana kasnije. David je bačen u vodu između 20. 03 i 22. 03.”, saopštili su mi pravosudni i bezbjednosni izvori iz Republike Srpske, upućeni u slučaj ubistva Davida Dragičevića, piše u novom tekstu na svom blogu Slobodan Vasković


Dalje tvrdi: 


"Oni su još naveli da postoje čvrsti dokazi za ove tvrdnje.


David Dragičević nestao je 18.03., a njegovo tijelo pronađeno je 24.03. ove godine, u rijeci Crkvena.


Željko Karan naveo je, prema mojim informacijama, da je David Dragičević utopljen 18.03. u četiri časa ujutro. Međutim, nove informacije o datumu dospjeća Davida u vodu (rijeka Crkvena) stavljaju veliki upitnik iznad njegovog nalaza o Vremenu Smrti!!!


Takođe, postavlja se pitanje da li je David uopšte utopljen u rijeci Crkvena ili na nekom drugom mjestu; Postavlja se pitanje i gdje je držan dva do četiri dana i, ponovo, koje je tačno Vrijeme Smrti. Naravno, i Ko ga je držao i zašto?!!!


Moji izvori navode da David jeste bio pretučen u noći 18.03. ove godine", piše na svom blogu Slobodan Vasković uz napomenu da "nove informacije ukazuju na monstruoznost zločina i na činjenicu da je zločincima trebalo vrijeme da 'namjeste scenu' kako se David sam ubio/slučajno pao u rijeku"!


Detalje koje iznosi Slobodan Vasković možete čitati OVDJE

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI