U IŠČEKIVANJU NOVOG ČLANA PORODICE

U julu nam stiže sin: Amel Ćurić sa suprugom Jelenom živi najljepše trenutke života...

Showbizz 04.04.18, 19:58h

U julu nam stiže sin: Amel Ćurić sa suprugom Jelenom živi najljepše trenutke života...
Njihova sreća je neizmjerna, uskoro će postati roditelji prvi put. Jelena je u sedmom mjesecu trudnoće i početkom jula na svijet će donijeti sina

 

Regionalna muzička zvijezda Amel Ćurić sa suprugom Jelenom živi najljepši period života. Prije dvije godine vjerili su se ispred magičnih fontana u Barceloni, što je bio samo uvod u njihovo glamurozno vjenčanje upriličeno godinu kasnije pred 300 zvanica u hotelu „Hills“ u Sarajevu. 


Mladenci su vodili računa i o najsitnijem detalju, zbog čega je na kraju vjenčana ceremonija dugo bila tema, ne samo u javnim krugovima već i medijima. Ljubav, glamur i sreća mogli su se osjetiti u svakoj minuti čina, koji će supružnicima ostati u nezaboravnom sjećanju. 


Simbolično, na istom mjestu s Amelom i Jelenom novinari magazina Azra sreli su se prošle sedmice. Njihova sreća je neizmjerna, uskoro će postati roditelji prvi put. Jelena je u sedmom mjesecu trudnoće i početkom jula na svijet će donijeti sina.


– Priželjkivali smo i planirali proširiti porodicu odmah nakon vjenčanja, i bili smo neizmjerno sretni kada smo saznali za lijepu vijest. Iako smo živjeli zajedno skoro pa od samog početka veze, oboje smo mnogo sazreli u braku, jer smo našu zajednicu shvatili kao zajednicu za cijeli život. Nekako su se promijenili i odnosi naših porodica, sada smo svi mnogo bliži, zapravo smo postali jedna velika porodica, kaže Jelena na početku razgovora u Azru.


Razgovor sa sretnim budućim roditeljima, Amelom i Jelenom, možete čitati u printanom izdanju magazina Azra koji je od danas na kioscima širom BiH (1101. broj).

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI