Skandal o kojem bruji Italija

Miralem Pjanić završio na sudu u Rimu zbog zlostavljanja bivše djevojke!

Sport 29.03.18, 16:29h

Miralem Pjanić završio na sudu u Rimu zbog zlostavljanja bivše djevojke!
Pjanića je tužila Rimljanka 6. oktobra 2016. sa kojom je imao vezu i u kojoj očigledno nije nedostajalo svađa i ljubomore. Navodno je od Miralema dobila šamar, nekoliko udaraca i uvredljive riječi

 

Miralem Pjanić našao se na naslovnici italijanskog dnevnog lista Il Tempo. Ne zbog mnogobrojnih ponuda koje stižu na adresu Juventusa, nego zbog burne prošlosti, piše Faktor.

 

Pjanić se prije nekoliko mjeseci morao vratiti u Rim gdje je igrao do 2016. godine, ali ne zbog sportskih motiva, već zbog odnosa kojeg je imao sa djevojkom iz italijanske prijestolnice. S njom je započeo vezu nakon što je dobio sina sa sadašnjom suprugom.

 

Tako je Pjanić završio u registru optuženih za zlostavljanje i povrede, međutim tužilac u Rimu je odlučio da arhivira kompletan slučaj, javlja rimski dnevni list Il Tempo.

 

Pjanića je tužila Rimljanka 6. oktobra 2016. sa kojom je imao vezu i u kojoj očigledno nije nedostajalo svađa i ljubomore. Navodno je od Miralema dobila šamar, nekoliko udaraca i uvredljive riječi. U njenom izvještaju se navodi nekoliko svađa u automobilu i hotelu u Torinu, koje su završile nasilno.

 

Međutim, u to vrijeme njih dvoje nisu živjeli zajedno, što je neophodno za pretpostavku krivičnog djela zlostavljanja u porodici. Također, ljekarski certifikati nisu povezani sa mogućim povredama. Tako da sve upućuje na na to da se radi o sporadičnim epizodama, a ne zloupotrebi i nasilju.

 

(Faktor, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI