FOTO/ Uskoro ulazi u reality show 'Bachelorette'

Region odlijepio za kćerkom bivšeg bh. fudbalera: Kad pogledate fotografije lijepe Adele, bit će vam jasno zašto

ŽENA iN 29.03.18, 12:30h

Region odlijepio za kćerkom bivšeg bh. fudbalera: Kad pogledate fotografije lijepe Adele, bit će vam jasno zašto
Zbog atraktivnih fotografija koje često postavlja na Instagramu, ali i činjenice da će ove godine biti učesnica poznatog rijaliti programa „Bachelorette“ lijepa Adela je osvojila srca mnogobrojnih fanova

 

Stariji ljubitelji fudbala se sigurno dobro sjećaju Admira Smajića. Dres Partizana nosio je od 1979. do 1988. nakon čega je karijeru nastavio u Švajcarskoj, gdje je radio i kao trener, a upisao je nastupe i za reprezentaciju Jugoslavije, te je bio selektor mlade reprezentacije BiH i asistent u stručnom štabu A tima u vrijeme mandata Blaža Sliškovića.

 

Danas se u Švajcarskoj, ali i širom regiona u medijima često pojavljuje prezime Smajić. Ne radi se o nekada sjajnom fudbalera, nego o njegovoj kćerci Adeli. Ova 25-godišnjakinja nema dodira sa sportom, ali zbog svog izgleda postala je prava senzacija.

 

Zbog atraktivnih fotografija koje često postavlja na Instagramu, ali i činjenice da će ove godine biti učesnica poznatog rijaliti programa „Bachelorette“ lijepa Adela je osvojila srca mnogobrojnih fanova.

 

Ona je radila na jednoj lokalnoj TV stanici u Bazelu gdje je i rođena, a kada zavirite u njen profil postaće vam jasno zašto je region odlijepio za ovom ljepoticom.

 

(Nezavisne.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI