oni su vrlo nesebični

Pet tajni u krevetu svakog muškarca koje bi trebalo da znate!

DEPO PLUS 28.03.18, 09:47h

Pet  tajni u krevetu svakog muškarca koje bi trebalo da znate!
Koju god ženu da pitate, sve će vam reći da su muškarci sebični ljubavnici

 

Marti Klejn je poznati američki seksolog i bračni savjetnik koji je htio da svoje tridesetčetvorogodišnje radno iskustvo stavi na papir. Pozabavio se temom šta muškarci stvarno žele u krevetu, a nikada vam do sada to nisu izgovorili.

 

Na prvom mjestu da vas zadovolje

 

Koju god ženu da pitate, sve će vam reći da su muškarci sebični ljubavnici. Međutim Klejn ističe da je većini muškaraca jako bitno da se njihova partnerka osjeća kao kraljica i da maksimalno uživa tokom seksa, više od samog muškarca. To njima diže samopouzdanje.

 

Bitni su im dodiri

 

 

Većina muškaraca pod seksom podrazumijeva i međusobno dodirivanje i uzbuđivanje na taj način. Lagano prelaženje tukom preko tijela može biti jako, jako erotično.

 

Muškarcima seks nije samo čin

 

Nećete vjerovati, ali tako je. Iako mislite da im je bitno da stave svoj penis u bilo koju ženu, varate se! Većina muškaraca mora da ima određenu dozu emocionalne povezanosti sa partnerkom prije upuštanja u samu akciju.

 

Vole kada ih grickate

 

Potreba za grickanjem partnera zapravo je životinjska. To dodatno začini stvari i vrlo je uzbuđujuće. Naravno, ako vaš muškarac izričito kaže da mu se to ne sviđa, nemojte forsirati.

 

Vrlo rado će odgovoriti na sva vaša pitanja u krevetu

 

Šta vaš muškarac voli u krevetu? Pitajte ga i nemojte da se sramite. On će to cijeniti i vrlo će vam rado odgovoriti šta tačno (ne) želi, piše yourtango.com.

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI