foto/ kad ljubav ne pita za godine

Njoj je 70, a njemu 35: Verica Rakočević otkrila tajnu opstanka braka s upola mlađim Veljkom

Showbizz 26.03.18, 15:45h

Njoj je 70, a njemu 35: Verica Rakočević otkrila tajnu opstanka braka s upola mlađim Veljkom
Kreatorka Verica Rakočević, koja je poznata kao neko ko ruši stereotipe i uživa u životu ne mareći za tuđi sud, otkrila je tajnu kako je opstao njen brak sa znatno mlađim partnerom Veljkom Kuzmančevićem

 


Velika razlika u godinama među partnerima često bude dodatni izazov, ali ukoliko postoji povjerenje koje je izgrađeno na iskrenim emocijama, ove razlike se brišu.

 

Kreatorka Verica Rakočević, koja je poznata kao neko ko ruši stereotipe i uživa u životu ne mareći za tuđi sud, otkrila je tajnu kako je opstao njen brak sa znatno mlađim partnerom Veljkom Kuzmančevićem.


 
– Kada punite 70 godina, onda većina misli da je ludost da se bilo čemu radujete. Međutim, godinama čovjek dobija na kvalitetu, a meni je broj 70 ljepši od ostalih brojeva jer živim samo današnji trenutak. Juče je prošlo, sutra tek dolazi – kaže Verica Rakočević.

 

verica-i-zeljko

 

Na pitanje da li su za njen često hvaljen izgled zaslužni mladi muž i uspješna djeca, kreatorka kaže da joj oni donose svakodnevnu radost, a zatim dodala da sa suprugom i opstaje jer je on zapravo mlad tijelom, a istinski mudar.

 

– Za moj izgled u trećem dobu zaslužna je energija koja me možda, kao raritet, odvede u četvrto doba. Djeca su zaslužna za radost koju mi daruju ljubavlju, mladi muž je zaslužan zato što ima vijekovno iskustvo. Mlad je tijelom, a mudar i iskusan u biti – kaže kreatorka.

 

Verica ističe da materijalni pokloni ne izazivaju nikakvu emociju kod nje.


 
– Najveći i najljepši poklon mi je ljubav od djece, muža, sestre, braće i prijatelja. Materijalni pokloni ne izazivaju nikakvu emociju kod mene. Sve što sam željela, sama sam kupila – rekla je Verica.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI