nekima će ruže procvjetati

Zvijezde za OVE znakove spremaju vrlo uzbudljiv april: Detalje doznajte u mjesečnom horoskopu!

Zabava 25.03.18, 15:04h

Zvijezde za OVE znakove spremaju vrlo uzbudljiv april: Detalje doznajte u mjesečnom horoskopu!
Aspekti Sunca vam donose veće finansijske prilive nakon 20. aprila. Ovog mjeseca se možete voditi metodom „Ko riskira-profitira“

 

U nastavku saznajte šta vam ZVIJEZDE spremaju za mjesec APRIL u tekstu naših saradnika-astrologa sa sajta Alpha Pisces.org, piše mogujatosama.rs

 

 OVAN

 

Tema: finansijski prosperitet.

 

Tokom apila dešavanja na polju ljubavi padaju u prvi plan. Planete koje se kreću retrogradno će ovog mjeseca nepovoljno uticati na vaše napredovanje u karijeri, te se savjetuje da budete strpljivi. Međutim, povoljni aspekti Sunca i Marsa vam donose mogućnost za postavljanje nešto drugačijih ciljeva. Imate potpunu kontrolu nad situacijom. Budite odlučni i uspjeh će vam biti zagarantovan.

 

Aspekti Sunca vam donose veće finansijske prilive nakon 20. aprila. Ovog mjeseca se možete voditi metodom „Ko riskira-profitira“.

 

Ukoliko niste u emotivnoj vezi, u aprilu ćete imate brojne šanse da stupite u istu. Ako ste u vezi ili braku, može doći do turbulencija sredinom mjeseca usled vašeg agresivnijeg stava nego inače.

 

Višak energije usmjerite na bavljenje fizičkom aktivnosti.

 

 BIK

 

Tema: prosperitet na polju finansija, karijera podložna promjenama.

 

Ovaj mjesec konce držite u svojim rukama. Imate potpunu kontrolu nad situacijom i slobodu da načinite neophodne promjene prema sopstvenim prohtjevima. Vaš unutarnji mir ostavlja dubok uticaj na finansije, karijeru i zdravlje. Ovo je idealan period za planiranje strategija za ostvarivanje vaših ciljeva.

 

Planetarni aspekti ukazuju da može doći do velikih promjena na polju karijere. Pravi izazov će vam predstavljati poslovi na višim pozicijama, zbog kojih ćete biti spremni da se žrtvujete.

 

Izvjestan je prosperitet na polju finansija u vidu dodatnih prihoda.

 

Na polju ljubavi, tokom druge nedjelje aprila, problemi koji su duže vrijeme zataškavani izlaze na površinu. Nešto više komunikacije i razumevanja doprinijet će rješavanju nesuglasica.

 

Zdravlje može biti očuvano uz dovoljnu količinu odmora i fizičke aktivnosti.

 

Ostale znakove potražite OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI