foto/ elegantna, seksipilna, prava diva

Monica Bellucci blistala na dodjeli nagrada u Rimu: Da li ona uopće stari?!

Showbizz 23.03.18, 14:34h

Monica Bellucci blistala na dodjeli nagrada u Rimu: Da li ona uopće stari?!
Sa napunjene 53 godine glumica i dalje izgleda fantastično, a brojni časopisi i danas je stavljaju u sam vrh svjetskih ljepotica

 


Svečanu dodjelu nagrada David Donatelo u Rimu svojom pojavom uveličala je italijanska diva Monica Bellucci.


Sa napunjene 53 godine glumica i dalje izgleda fantastično, a brojni časopisi i danas je stavljaju u sam vrh svjetskih ljepotica.

Klasičnu ljepotu i zavidnu liniju na dodjeli nagrada David Donatelo italijanska diva ovoga puta je istakla odabirom svjetlucave crne haljine, prenosi tportal.

 

bellucci-1

 

Crnu kreaciju sa sjajnim nitima čine detalji poput naglašenih ramena i prorezi koji su suptilno otkrivali dekolte i noge, a nju potpisuje francuska modna kuća Balmen, poznata po seksepilnim kreacijama koje slave žensku ljepotu.

 

Prorez u donjem dijelu kreacije otkrivao je Monikin odabir crnih štikli vrtoglavo visokih potpetica, a cjelokupno izdanje stilizovala je jedva primjetnom ogrlicom i crnom torbicom preko ramena s potpisom modne kuće Chanel.

 

bellucci-2

 

Krajem prošle godine Monika je svoju dugu tamnu kosu, koja je tokom godina postala njen zaštitni znak, odlučila značajno da skrati stvorivši bob frizuru koju je na glamuroznoj dodjeli nagrada odlučila da predstavi u ravnoj i zaglađenoj formi.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI