Susret počinje u petak u 19.00 sati

Utakmicu BiH i Bugarske možete pratiti na Face TV uz komentar Sabahudina Topalbećirevića

Sport 21.03.18, 15:10h

Utakmicu BiH i Bugarske možete pratiti na Face TV uz komentar Sabahudina Topalbećirevića
Ova televizijska kuća otkupila je prava prijenosa četiri prijateljske nogometne utakmice, a prva je na programu u petak, u bugarskom Razgradu. Susret će početi u 19.00 sati po lokalnom vremenu

 

Naši najbolji nogometaši neće nastupiti na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali će u narednom periodu u prijateljskim susretima odmjeriti snage s Bugarskom, Senegalom, Crnom Gorom i Južnom Korejom. Zahvaljujući Face TV u majstorijama Zmajeva moći će uživati i Bosanci i Hercegovci širom svijeta.

 

Naime, ova televizijska kuća otkupila je prava prijenosa četiri prijateljske nogometne utakmice, a prva je na programu u petak, u bugarskom Razgradu. Susret će početi u 19.00 sati po lokalnom vremenu (18.00 centralnoevropsko vrijeme).

 

- Face TV uvijek je bila uz sve bh. sportiste i drago nam je što ćemo prenositi i naredne utakmice nogometnih Zmajeva. Kada je u pitanju utakmica protiv Bugarske, komentarisat će je fenomenalni Sabahudin Topalbećirević, a pripremili smo i specijalni program iz My Facea koji počinje u 16.45 sati. Specijalnu emisiju vodit će Adnan Baručija i Emir Babović, a gosti u studiju će biti Bulend Biščević, Refik Šabanadžović, Vlatko Glavaš, Tarik Hodžić Sinan Sinanović - poručuju sa Face TV.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI