U austrijskom mjestu Zell Am See

Bosanac napravio haos u diskoteci, razbijao flaše i bacao stolove, a onda napao DJ-a i policajce

Hronika 20.03.18, 11:34h

Bosanac napravio haos u diskoteci, razbijao flaše i bacao stolove, a onda napao DJ-a i policajce
Bacao je stolice, razbijao po lokalu i ponovo natjerao policajce da reaguju. Dvije patrole su izašle na mjesto događaja, ali to nije spriječilo muškarca da u njihovom prisustvu napadne i DJ-a

 

Dvadesetdevetogodišnji državljanin Bosne i Hercegovine uhapšen je nakon što je u jednoj diskoteci u austrijskom mjestu Zell Am See napao DJ-a, a potom povrijedio policajca koji je pokušao da mu stavi lisice na ruke.

 

Kako prenose austrijski mediji, incident se dogodio u nedjelju navečer, a policiji su slučaj prijavili uznemireni gosti lokala.

 

Navodno je mladić pravio haos u diskoteci, bacao stolove i stolice u objektu, razbijao flaše, a kada je policija došla, on je napustio lokal. Međutim, ubrzo se vratio i nastavio tamo gdje je stao.

 

Bacao je stolice, razbijao po lokalu i ponovo natjerao policajce da reaguju. Dvije patrole su izašle na mjesto događaja, ali to nije spriječilo muškarca da u njihovom prisustvu napadne i DJ-a.

 

Pružao je otpor prilikom hapšenja i povrijedio jednog policajca koji je htio da mu stavi lisice na ruke, piše portal Meinbezirk.at.

 

Muškarac je na kraju ipak priveden u policiju, a još nisu poznati razlozi njegovog nasilnog ponašanja.

 

(Nezavisne, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI