FOTO/ Manekenka i top model

Fudbaler Stokea izbačen iz ekipe nakon noćnog provoda sa prelijepom Sarajkom

Sport 20.03.18, 07:53h

Fudbaler Stokea izbačen iz ekipe nakon noćnog provoda sa prelijepom Sarajkom
Iako nema dokaza da je Pieters konzumirao alkohol, Lambert se odlučio držati svojih rigoroznih pravila, te je kaznio ovog fudbalera

 

Erik Pieters, holandski fudbaler koji nosi dres Stokea, izbačen je iz ekipe uoči utakmice protiv Evertona, proteklog vikenda, u kojoj je njegov tim pred domaćim navijačima poražen rezultatom 1:2.

 

Paul Lambert, menadžer Stokea planirao je Pietersa uvrstiti u početnu postavu, ali se sve promijenilo nakon saznanje da je fudbaler, zajedno sa suprugom, uoči utakmice bio u noćnom provodu u Manchesteru, pišu otočki mediji.

 

A Pietersova supruga je prelijepa Sarajka Nermina Mekić, uspješna bh. manekenka i top model.  

 

Iako nema dokaza da je Pieters konzumirao alkohol, Lambert se odlučio držati svojih rigoroznih pravila, te je kaznio ovog fudbalera.

 

Holandski fudbaler prije dvije godine sklopio je brak sa prelijepom bh. manekenkom, a prošlog ljeta njih dvoje boravili su i u Sarajevu.

 

Nermina Mekić je foto model i manekenka. Rođena je u Sarajevu 1990. godine. Tokom rata, porodica joj je izbjegla iz Sarajeva u Holandiji, gdje je Nermina i upoznala sadašnjeg fudbalera Stokea, s kojim sada živi u Engleskoj.

 

Više fotografija pogledajte OVDJE.

 

(Faktor, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI