FOTO&VIDEO/ Prije tri sedmice rodila drugu kćerku

Prvi put u javnosti nakon porođaja: Nataša Bekvalac na sestrin rođendan stigla bez Luke

Showbizz 18.03.18, 17:13h

Prvi put u javnosti nakon porođaja: Nataša Bekvalac na sestrin rođendan stigla bez Luke
U ekskluzivnim video-snimcima do kojih je došao portal Pink.rs pogledajte kako se Nataša provodila na rođendanu svoje sestre Kristine

 

Popularna pjevačica Nataša Bekvalac porodila se 28. februara i na svijet donijela svoje drugo dijete, kćerkicu kojoj su njen partner Luka Lazukić i ona dali ime Katja. Ona je nekoliko dana nakon porođaja izašla iz privatne klinike u kojoj je donijela svoju kćerku, a od tada se nije pojavljivala u javnosti, sve do sinoć.

 

Naime, novosadska barbika pojavila se sinoć u jednom poznatom restoranu gdje je njena sestra Kristina Bekvalac slavila svoj 33. rođendan.

 

Sestre Bekvalac uživale su u poznatom lokalu u najužem krugu prijatelja, ali bez Natašinog supruga Luke Lazukića. Nataša je uživala u razgovoru sa sestrom i prijateljima, a pojavila se sa malo šminke i obučena u crno.

 

natasa-bekvalac

 

Ona je sestri Kristini čestitala rođendan i putem društvene mreže Instagram gdje je objavila njihovu zajedničku fotografiju i ispisala emotivnu poruku.

 

U ekskluzivnim video-snimcima do kojih je došao portal Pink.rs pogledajte kako se Nataša provodila na rođendanu svoje sestre Kristine, kao i kako izgleda nakon porođaja:

 

 

(Pink.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI